Kas tu esi – kompānijas dvēsele vai garlaicīgs nūģis. Satriecoši aizraujošs horoskops!

Ne tuvu ne katrs cilvēks var lepoties ar jautru raksturu un prasmi būt par kompānijas dvēseli. Mēs izveidojām garlaicīgāko cilvēku reitingu atbilstīgi viņa zodiaka zīmei. Tomēr aicinām tevi to neuztvert pārāk nopietni un nespriest par sarežģītām attiecībām tikai no astroloģijas viedokļa.

Kā rāda prakse un pētījumi, optimisti ir spilgtākie un interesantākie ļaudis. Iepazīsties ar pozitīvās domāšanas principiem, lai kļūtu par kompānijas dvēseli neatkarīgi no tā, kurā zodiaka zīmē esi dzimis. Tas ir tavos spēkos!

Bet tagad tavai uzmanībai piedāvājam garlaicīgāko un grūtsirdīgāko zodiaka zīmju reitingu.

12.vieta: Auns

Grūtsirdīgi Auni dabā tikpat kā nav sastopami. Psihologi atzīmē, ka šie cilvēki ir daļēji sangviniski un daļēji holeriski, tāpēc viņu joki ir pārāk provokatīvi. Auniem ir izcila humora izjūta, kurai nav robežu. Viņi ir ļoti spilgti un dažreiz nepanesami, bet noteikti ne grūtsirdīgi.

11.vieta: Strēlnieks

Strēlniekiem piemīt asprātība, neticama harizma un augsts intelekts. Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir cilvēki, kas pārsteidz un iepriecina. Jā, Strēlnieks ir vieglprātīgsun “nenotverams”, bet tieši tas viņu padara par interesantu personību. Strēlnieks tev noteikti neliks garlaikoties.

10.vieta: Dvīņi

Ar Dvīņiem var nebūt pārāk jautri tikai tad, ja tu pats/pati neesi apveltīts/apveltīta arasprātību un daiļrunību. Kad esi divatā ar Dvīņu zīmē dzimušu cilvēku, viņš nav īpaši aktīvs, izņemot gadījumu, kad tu viņam ļoti patīc. Starp citu, šādi tu vari pārbaudīt, vai Dvīņiem pret tevi ir simpātijas. Savukārt tad, ja apkārt ir daudz cilvēku, Dvīņi visiem spēkiem cenšas iekarot apkārtējo uzmanību un mīlestību.

9.vieta: Svari

Svari ir mierīgi un nekad neizceļas pūlī, bārstot jokus vai stāstot interesantus atgadījumus. Viņi visu panāk sava neticamā šarma dēļ. Svaru zīmē dzimušie izstaro īpašu enerģiju, kuras dēļ apkārtējiem šķiet, ka pasaule bez viņiem ies bojā. Svariem pat nekas nav jāsaka. Starp citu, tas ir pat labi, jo garu stāstu un aizraujošu norišu atreferēšana nav viņu jājamzirdziņš.

8.vieta: Vērsis

Vērsis ir līdzīgs Aunam savā vēlmē izpatikt visiem. Atšķirība ir tā, ka Vērsis zina mēru. Šajā zodiaka zīmē dzimušie cilvēki psiholoģisk iir stabilāki un savaldīgāki. Viņus raksturo lielisks līdzsvars starp vēlmi izstarot gaismu un absorbēt to. Neatkarīgi no tā, cik ļoti Vēršiem iet pie sirdsballītes un saviesīgas pasēdēšanas, viņiem vienmēr labāk patīk klausīties, nevis runāt.

7.vieta: Vēzis

Vēži ir neordināras personības. Tieši šā iemesla dēļ viņi ir tikai septītajā vietā garlaicīgāko un skumjāko cilvēku sarakstā. Vēži ir ļoti neparasti izturēšanās, izskata un rakstura ziņā. Vēži zina milzum daudz tenku, tāpēc dažkārt saņem draugu vai paziņu uzmanību. Viņu zināšanas par dažādiem noslēpumiem pat kompensē nespēju saistoši izstāstīt aizraujošus notikumus.

6.vieta: Jaunava

Jaunavas daudzi uzskata par neticamigarlaicīgām. Dažreiz tu patiešām vēlies bēgt, kad viņas sāk moralizēt. Bet ne bez iemesla Jaunavas atrodas pašā reitinga vidū, jo laiku pa laikam šīs zodiaka zīmes pārstāvji aizrautīgi stāsta ļoti smieklīgus stāstus un joko kā neviens cits. Starp citu, Jaunavas nevienu nenokaitina ar savu skumīgumu, jo, tiklīdz tām kļūst garlaicīgi, viņas dodas mājās vai pie miera.

5.vieta: Lauva

Lauvas mīl runāt par sevi. Apkārtējos neticami kaitina viņu firmas teiciens “bet es uzskatu”, ko viņi lieto pilnīgi visur. Īpašs paldies Lauvām jāsaka par to, ka tās ar nolūku nevienam nesabojā noskaņojumu. Šajā zīmē dzimušie smaida, izklaidējas un smejas par jokiem, neiejaucoties citu cilvēku sarunās. Šie ļaudis prot izbaudīt patīkamu kompāniju.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru