Kataklizmas laiks. Slaveni ekstrasensi prognozē kāds būs atlikušais laiks 2020.gadam un uz ko mums vajadzētu gatavoties

Ekstrasensi ir pārliecināti, ka nākotni var paredzēt, it īpaši, ja runa ir par diezgan lieliem un nozīmīgiem notikumiem.

Un dažu no tām prognozes laiku pa laikam piepildās. Ko, viņuprāt, planētas iedzīvotāji gaida 2020. gada otrajā pusē, uzzināja vietnes cheltv.ru korespondents.

Tāpēc daudzus pārsteidza brits Kreigs Hamiltons-Pārkers, kuram šogad izdevās paredzēt slimību. Vēl 2017. gadā viņš paziņoja, ka parādīsies jauns bīstams vīruss, kas varētu izplatīties visā pasaulē. Tagad populārais ezotēriķis ir dalījies savās prognozēs par atlikušajiem mēnešiem 2020. gadā.

Cita starpā, kā atzīmēja Hamiltons-Pārkers, liela mēroga draudi neaprobežosies tikai ar šo vīrusu, cilvēcei būs jāpiedzīvo vairākas kataklizmas. Tātad, pēc ekstrasensa domām, vienlaikus notiks vairākas dabas katastrofas. Diezgan spēcīgas zemestrīces ietekmēs Indijas subkontinentu, kā arī Japānu.

Arī viena no Zemes salām, pēc Hamiltona-Pārkera domām, var nonākt zem ūdens, un vairākas postošas ​​viesuļvētras šķērsos Centrālamerikas un Karību jūras valstis. Tomēr, pēc ezoteriķa domām, garīguma pieaugums to var daļēji kompensēt, un globālā mērogā. Dažādās valstīs radušās grūtības ļaus vēl vairāk apvienot cilvēkus. Tas, pēc Hamiltona-Pārkera teiktā, dod cerību uz gaišu nākotni.

2020. gada grūtības ir redzamas prognozēs no pagātnes slavenajiem ekstrasensiem. Piemēram, Volfs Mesings prognozēja, ka dabas katastrofas apies Krieviju, bet valstij  jāspēj pārvarēt pārbaudījumus. Turklāt ir iespējams nopietns lēciens uz priekšu medicīnas un izglītības jomā, tomēr pazīstamāku stabilitāti būs iespējams sasniegt tikai līdz gada beigām.

Lasi vēl: 12 gadi komā: pacients pēc pamošanās ārstiem stāsta par to kā dzīvo mirušie. Ārsti ar vienu frāzi tiek ”nolikti uz mutes”

Ne tikai ekstrasensi, bet arī zinātnieki nesniedza vislabvēlīgāko prognozi otrajam pusgadam. Tātad šogad tika pārspēti vairāki temperatūras rekordi vienlaikus, kas saglabājās apmēram 40 gadus. Arī pasaules okeāni pamazām sasilst, kas var izraisīt viesuļvētras pie Ziemeļamerikas krastiem, kā arī sausumu Austrālijas reģionā un Amazones baseinā.

Ekstrasensi visām valstīm nesola neko labu, taču uzsver, ka valsts vadošajiem cilvēkiem jāspēj apvienot visi iedzīvotāji, lai spētu tikt galā ar visiem šķēršļiem.

Avots:

cheltv

COMMENTS

Pievienot komentāru