Katram cilvēkam ir savs sargeņģelis, kurš vienmēr sargā viņu, brīdina par iespējamām briesmām un sargā viņu no nelaimes. Lūk, kā viņš brīdina jūs!

Katram cilvēkam ir savs sargeņģelis, kurš vienmēr un visā sargā viņu, brīdina par iespējamām briesmām, palīdz visās dzīves lietās un sargā viņu no nelaimes.

Tādā gadījumā, katrs no mums saprot, viņš arī ir tas sargeņģelis, kurš aizsargā viņu ar neredzamu roku. Ar viņu nav iespējams sarunāties tā, kā ar cilvēku, var tikai sajust viņa klātbūtni vai palīdzību.

Kādās dzīves situācijās mēs varam zināt  to, ka sargeņģelis ir mūs pasargājis no  jebkāda veida nelaimes:

Nesavlaicīga vilciena pienākšana stacijā. Gadās situācijas, kad ieplānotais izbrauciens ar vilcienu neizdodas un nākas to atcelt. Lielākā daļa cilvēku par to satraucas, jo iztērē naudu biļetei, un pēc tam uzzin, ka vilciens vai lidmašīna nav pienākusi līdz galamērķim, bet patiesībā sargeņģelis vienkārši ir pasargājis no varbūtējas nāves.

Nokritušas atslēgas. Pirms gaidāma tāla izbrauciena var izkrist atslēgas no rokas, kā no dzīvokļa, tā mašīnas. Tā ir zīme tam, ka nevajadzētu doties ceļā, labāk pacensties braucienu pārcelt, pretējā gadījumā tas var beigties letāli.

Putns, kas sitas stiklā. Putni, kas vēlas ielidot atvērtos logos vai sit spārnus pret stiklu, tā ir pietiekami mulsinoša un bīstama zīme, kura norāda uz to, ka tuvie cilvēki var nokļūt nelaimē, bet sargeņģelis cenšas jums to paziņot.  Tādā gadījumā nepieciešams pēc iespējas ātrāk piezvanīt radiniekiem, iespējams, viņiem nepieciešama jūsu palīdzība.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru