Informācija par “Elektrum” klientu apkalpošanu

Neraugoties uz ārkārtējo situāciju valstī, Elektrum turpina strādāt, lai pilnvērtīgi nodrošinātu gaismu un siltumu jūsu mājās. Tomēr ir izmaiņas, kas skar Elektrum klientus, un šeit apkopota svarīgākā informāciju, kas jums varētu būt noderīga.

Kā krīzes laikā pieejams Elektrum klientu serviss?

Ārkārtējā situācija ietekmē arī mūsu klientu servisa darbu, un daļa AS “Latvenergo” darbinieku savus darba pienākumus šobrīd veic attālināti.

Aicinām dažādu jautājumu risināšanai izmantot klientu pašapkalpošanās portālu elektrum.lv un mūsu mobilo lietotni. Portālā varat paveikt visas nepieciešamās darbības saistībā ar elektroenerģijas un dabasgāzes pakalpojumiem, kā arī atrast atbildes uz jūs interesējošiem jautājumiem sadaļā Biežāk uzdotie jautājumi. Tāpat portālā saziņai pieejams arī tiešsaistes čats, kurā uz jūsu jautājumiem tiešsaistē atbild mūsu klientu apkalpošanas speciālisti, palīdzot rast atbildes un ērti lietot portālu.

Informācijai:

· Saistībā ar ārkārtējo situāciju valstī Elektrum klientu apkalpošanas centri ir slēgti.

· Katru dienu no 8.00 līdz 20.00 ir pieejams klientu serviss pa tālruni 8400. · Darba dienās atbildēsim uz jūsu jautājumiem e-pastā: [email protected].

Kur norēķināties par saņemtajiem pakalpojumiem?

Aicinām turpmāk izmantot portālu elektrum.lv, kur jūs varat norēķināties par elektrību un gāzi, kā arī nokārtot citus ar Elektrum sniegtajiem pakalpojumiem saistītos jautājumus.

Tāpat portālā jūs varat palīdzēt saviem tuviniekiem veikt maksājumus par Elektrum pakalpojumiem, ja līdz šim viņi to darīja klātienes kanālos: https://www.elektrum.lv/lv/majai/par-mums/jaunumi/ka-palidzet-tuviniekiem-norekinaties-elektrum-lv)

Ja līdz šim norēķinus veicāt bankā, pasta nodaļā vai lielveikalā, aicinām pārliecināties, vai šīs iestādes joprojām ir atvērtas un vai nav mainīti to darba laiki.

Ja jums nav pieejams dators, aicinām izmantot Elektrum mobilo lietotni https://www.elektrum.lv/lv/majai/pakalpojumi/elektrum-mobila-lietotne/, kur varēsiet nodot skaitītāju rādītājus un samaksāt rēķinus.

Kā rīkoties, ja radušās problēmas ar rēķinu apmaksu?

Ja jums ir radušās problēmas ar norēķiniem, aicinām nekavējoties sazināties ar mums, zvanot klientu servisam pa tālruni 8400 vai rakstot e-pastu uz [email protected]. Katrai klienta situācijai meklēsim individuālu risinājumu.

Ņemot vērā ārkārtējo situāciju un tās iespējamo ietekmi uz klientiem, pašlaik un līdz ārkārtējās situācijas beigām Elektrum nodrošinās elektroenerģijas piegādi, neatslēdzot elektroapgādi kavētu maksājumu dēļ.

Ja saistībā ar mūsu produktiem un pakalpojumiem jums ir radušies jautājumi, aicinām izmantot jums ērtākos attālinātās saziņas veidus:

· portālu elektrum.lv,

· Elektrum mobilo lietotni,

· klientu servisu pa tālruni 8400.

Pievienot komentāru