Kāzu datums spēj pastāstīt kāda būs jūsu laulības dzīve

Divi

Ja ģimenes skaitlis ir divnieks, tad var vien nopriecāties, jo šādas ģimenes parasti veido garā un temperamentā līdzīgi cilvēki. Šādā ģimenē nekad nebūs nekādu problēmu, jo laulātie būs uz viena viļņa.

Vīrietis šādā pārī jūtas komfortabli un omulīgi, jo neviens neapspiež viņa tiesības. Sieviete ir pavarda glabātāja, kas gatava gaidīt savu otro pusīti mūžīgi.

 

Trīs

Šādā ģimenē, savstarpējas sapratnes trūkuma dēļ, bieži radīsies nesaskaņas. Abi cenšas stiept segu katrs uz savu pusi, nemaz nedomājot par otru. Šāda laulība ir nolemta mūžīgiem strīdiem un konfliktiem, jo to veido atšķirīgu dzīvesveidu un uzskatu cilvēki.

Vīrietis nav gatavs uztvert savas sievas vēlmes un mērķus, jo viņam svarīgāka ir paša brīvība. Sieviete vienmēr vairāk mīlēs bērnus, nekā savu vīru, kas arī kļūs par klupšanas akmeni ideālu attiecību veidošanai.

 

Četri

Šāda ģimene būs laimīga, ja vien viņiem būs daudz bērnu, jo tieši tie kļūs par labu attiecību stimulu. Katrs bērns padara šādu ģimeni stiprāku.

Vīrietis parasti tendēts uz to, lai ģimenē būtu kārtība – sieva pie plīts un ar bērniem, bet viņš – ģimenes apgādnieks, kas gatavs upurēties savas ģimenes labad. Sievieti pilnībā apmierina viņas stāvoklis, viņa ir gatava sēdēt mājās, bērnu un vīra labad aizmirstot par karjeru.

 

Pieci

Šajā laulībā visam jābūt ideāli, jebkurš konflikts tiek risināts miermīlīgo sarunu ceļā, tomēr ir arī trūkums – viņi nekad nespēs atzīties, ka ir pretenzijas vienam pret otru, visu mūžu nodzīvojot ar aizvainojumu sirdī, bet smaidu sejā.

Vīrietim nepatīk, ka runā pretī, taču vienmēr piecietīs, ja sieviete parādīs savu raksturu cilvēkos, mājās noliekot viņu pie vietas. Sieviete izjutīs brīvību it visā, kamēr nestāsies ceļā savam vīram. Jums ir laimīgs kāzu datums.

 

Seši

Šajā ģimenē galvenajam jābūt tikai vienam, savādāk šāda laulība beigs savu pastāvēšanu. Ja viens no dieviem ir gatavs upurēt savus principus, tad laulība pastāvēs ilgi.

Vīrietis šādā laulībā vienmēr cenšas būt galvenais, un viņam tas arī sanāks. Sieviete šādā ģimenē jutīsies neomulīgi, taču būs gatava paciesties, ja vien tam būs kādi iemesli.

 

Septiņi

Ģimenē valdīs harmonija un savstarpēja izpalīdzība. Svarīgāko vietu ieņems sadzīve un finansiāla stabilitāte, uz ko tieksies abi.

Taču, tiklīdz sasniegta pārticība, laulātie atslābst un sāk saskatīt viens otra trūkumus, kas var beigties ar ģimenes iziršanu. Laimīgās ģimenes dēļ vīrietis gatavs kompromisiem. Sieviete jūtas omulīgi un komfortabli.

 

Astoņi

Bezgalība – lūk galvenais ģimenes trumpis. Viņi allaž būs laimīgi un apmierināti, pat ja viņu ceļā gadīsies ķibeles. Sadzīve nekad nesagraus viņu laulību, jo tā vienkārši atrodas pēdējā vietā, bet galvenie ir sapratne un izpalīdzība. Vīrietis visu mūžu mīlēs savu otro pusīti, jo parasti veic apzinātu izvēli. Sievieti uzlādēs vīra mīlestība, viņa jutīsies laimīga.

Lasi arī: Maģiskie datumi, kuros dzimst veiksmīgākie cilvēki. Šādi cilvēki ir patiešām reti sastopami

 

Deviņi

Nav tas labākais skaitlis. Nepietiekamas uzmanības dēļ var rasties dažādas nepatikšanas. Visticamāk, par vainu būs darba vai biznesa lietas, vai arī kādas citas, ne mazāk svarīgas intereses, kas liks kļūt nevērīgam pret otras pusītes interesēm.

Vīrietis – karjerists, kam ģimene vienmēr būs otrajā plānā. Sieviete šādā ģimenē būs nelaimīga, ja nespēs atrast sev citu apliecināšanas veidu.

 

Arī interesanti: Tauksakne – sens arstniecības tautas līdzeklis + receptes

COMMENTS

Pievienot komentāru