Maģiskie datumi, kuros dzimst veiksmīgākie cilvēki. Šādi cilvēki ir patiešām reti sastopami

Astrologs pastāstīja par dažiem datumiem, kuros piedzimstot cilvēks ir īpašs. Veiksme ir viņa pusē vienmēr un visur. Tomēr šādi datumi ir reti sastopami. Dzimšanas datums nosaka, cik laba dzīve cilvēkam izvērtīsies.

Dažiem cilvēkiem dzimšanas datumam ir īpaša nozīme. Tiek uzskatīts, ka šajos datumos dzimst veiksmīgi cilvēki. Tas nav viņu pašu nopelns, bet gan dotība, ar kādu viņi ir dzimuši.

Lasi vēl: Viņš laulībā bija vien 2 nedēļas un bija maigi sakot uz mutes piedzīvojot šo! Jaunā pāra stāsts

Saule ir atbildīga par individualitāti, vēlmi dzīvot, karjeru, attīstības iespējām, tiekšanos pēc varas horoskopā. Tā arī nosaka, cik labi dzīve izvērtīsies.

Saule – astroloģijā ir gars, spēks un vitalitāte. Dabā tā ir gaisma, uguns un siltums. Bioloģiski tā nozīmē fizisko enerģiju. Tā ir īpaši uzlādēta gadalaiku maiņas periodā – ekvinokcijā (kad saule sasniedz debesu augstāko un zemāko punktu).

Tāpēc cilvēki, kuri dzimuši šajā laikā, ir vairāk piesātināti ar jaunu enerģiju. Viņi ir veiksmīgi, pievilcīgi un spēcīgi cilvēki. Stipras personības ar savu ES. Pieņemsim, ka divi identiski ģērbušies cilvēki ienāk telpā un izturas pilnīgi vienādi. Vienam netiks pievērsta nekāda uzmanība, bet otrs uzreiz tiks pamanīts.

Kuri datumi ir tie spēcīgākie?

Tas ir atkarīgs no iedzimtas kosmiskās enerģijas, kas izpaužas harizmā. Atgādināšu, ka pavasara saulgrieži – 21., 22. marts, vasara – 21., 22. jūlijs, rudens – 21., 22. septembris un ziema – 21., 22. decembris.

Saulei ir arī noteiktas zodiaka pakāpes, kuras sauc par karalisko (tām ir spēcīga pozitīva enerģija). Īpaši paveicas cilvēkiem, kuri dzimuši 6., 7., 9. vai 10. aprīlī. Viņiem ir visi priekšnoteikumi, lai realizētu savu dzīves potenciālu.

Cilvēki, kuri dzimuši 29., 30. maijā, 17. septembrī un naktī no 31. decembra uz 1. janvāri ir aktīvi un ar ļoti spēcīgu raksturu. Īsti cīnītāji! Un tiem cilvēkiem, kuriem dzimšanas diena ir 29. jūlijā – viņiem ir viss, lai dzīvē sasniegtu augstāko punktu. Karjerā viņiem ļoti veicas. Viss iet no rokas.

COMMENTS

Pievienot komentāru