Klajā nākuši vēl nezināmi leģendārās gaišreģes Vangas pareģojumi. Tie tevi patiešām pārsteigs!

Pasaulslavenās pravietes Vangas brāļadēls Ongans Stojanovs, kurš dzīvo Bulgārijas austrumos, Slinčeva Brajagas pilsētā, intervijā Ukrainas kanālam ICTV uzskaitījīs savas tantes prognozes, kas iepriekš nebija zināmas, vēsta plašsaziņas līdzekļi.

Neredzīgā gaišreģe Vanga ieguva slavu, pateicoties tam, ka piepildījās daudzi viņas pareģojumi. Lielāko dzīves daļu viņa katru dienu stāstīja par nākotni. Ne tuvu ne visi viņas stāsti tika pierakstīti, tāpēc tagad mēs uzzinām par daudziem pareģojumiem no viņas radinieku atmiņām.

Lasi vēl: Vīrs naktī pieķēra kaimiņa sievu savā šķūnī kopā ar zirgu. Saprotot, kas šeit notiek, viņam aptrūkās vārdi

Vangas brāļadēls atgādināja  gaišreģes prognozi, par kuru reti kurš bija dzirdējis. Tajā aprakstīta jaunā gadsimta tehnoloģija. Vanga runāja par laiku, kad cilvēku apģērbs mainīs krāsu pēc to valkātāju lūguma. Arī mājokļa sienas pēc cilvēka vēlēšanās kļūs caurspīdīgas. Turklāt Vanga paredzējusi, ka tiks radītas gaisa autostrādes, stāsta Vangas radinieks.

Māsasdēls atzina, ka nezinot, vai tante attiecinājusi prognozes uz tuvu vai tālu nākotni. Ir pamats uzskatīt, ka tās piepildīsies jau 21.gadsmitā. Jo galu galā to, par to, ko Vanga vēstīja, šodien jau ir iespējams īstenot dzīvē.

Jau ir izgudroti “gudrie apavi”, kas maina krāsu. Tiek būvētas jaunas mājas ar logiem visas sienas augstumā, kuru tonis var būt jebkuras krāsas un intensitātes.

Atgādināsim, ka Vanga aizgāja mūžībā pirms 25 gadiem, kad neviens no šiem viņas pareģojumiiem vēl nebija īstenojies.

COMMENTS

Pievienot komentāru