Ko darīt ar gultu, pulksteni un citām mirušā radinieku lietām, lai nepiesaistītu sev viņa likteni?

Ikviena dzīvē agrāk vai vēlāk jāsastopas ar zaudējumiem – kad nomirst vecmāmiņa vai vectētiņš, pēc tam vecāki un citi tuvinieki.

Pēc visām nepatīkamajām ceremonijām, mēs paliekam viens ar daudziem jautājumiem: “Bet ko tagad darīt ar aizgājēja sadzīvi?”, “Vai var glabāt viņu lietas mājā?”, “Vai var nēsāt viņu apģērbu, rotas, apavus?”

Vai var gulēt miruša radinieka gultā vai dīvānā?

Ir tāds teiciens: “Labāk gulēt nelaiķa kapā, nekā viņa gultā!” Ja cilvēks ilgu laiku ir slimojis, guļot gultā izjutis lielas mokas, bet dzīves beigās tajā nomiris, tad no šāda mantojuma labāk šķirties.

Ekstrasensi apgalvo, ka labāk nomainīt gultu. Ja nav iespējas nopirkt jaunu gultu, bet kaut kur ir jāguļ, tad vajag veikt attīrīšanas rituālu. Respektīvi, jāapiet apkārt gultai no visām pusēm ar aizdegtu baznīcas sveci, jāaplaista tā ar svētīto ūdeni un jāapkaisa ar sāli.

Ja mirušajam cilvēkam piemita kādas pārdabiskas spējas, tad, lai atbrīvotos no viņa spēcīgas enerģētikas, vislabāk uzaicināt uz māju garīdznieku.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras visu rudeni atradīsies burtiski sargeņģeļa aizgādībā

Ja vērsīsies pēc padoma, piemēram, pie ārsta vai kāda skeptiķi, viņi noteikti ieteiks dezinficēt mēbeles, jo īpaši gadījumā, ja cilvēks miris no infekciju saslimšanas vai kāda vīrusa. Šāds ieteikums pats par sevi arī ir neslikts.

Ko darīt ar mirušo radinieku fotogrāfijām?

Šis laikam ir pats strīdīgākais jautājums.Mēs esam pieraduši, ka vecvecāku mājās nereti pie sienas ir vesela portretu galerija ar mirušiem radiniekiem. Senatnē netika uzskatīts, ka tas ir kaut kas bīstams, bet mūsdienās ir parādījušās virkne ideju, kas norāda, ka mirušu cilvēku fotogrāfijas nes negatīvu enerģētiku un var ietekmēt dzīvo cilvēku veselību un likteni.

Iesākumā jānorāda, ka bēru procesijai jāizvēlas tāds nelaiķa portrets, kas patika gan nelaiķim, gan tev. Fotogrāfija jāieliek tumšā rāmī vai pie tās jāpieliek melna sēru lenta labajā apakšējā stūrī. Pēc bērēm aizgājēja portrets noteikti jātur viņa mājā 40 dienas. Ko darīt ar portretu pēc tam, jāizlemj pašiem tuviniekiem.

Pareizticīgajā baznīcā mirušo fotogrāfiju izvietošana mājā netiek uzlūkota kā nepareiza rīcība. Tiek uzskatīts, ka mīļoto radinieku fotogrāfijas var atnest tikai virkni patīkamu atmiņu un piepildīt sirdi ar mīlestību. Ja zaudējums ir pārāk smags, tad labāk sākumā nelaiķa fotogrāfiju neizvietot mājā. Pēc kāda laika, kad aizgājēja tēls tāks izbalēt atmiņās, tad gan var izvietot viņa fotogrāfiju. Tāpat labāk uz kādu laiku paslēpt tā aizgājēja fotogrāfijas, uz kuru palicis aizvainojums.

Mirušo fotogrāfijas noteikti nevajag izmest, jo tās neizmetot, mēs saglabājam daļu no mūsu vēstures.

Lasi vēl: 4 brīnišķīgi līdzekļi mierīgam nakts miegam, izņemot melatonīnu, kas palīdzēs jums uzlabot miega kvalitāti

Ekstrasensu domas par mirušo fotogrāfijām?

Ekstrasensi gan apgalvo, ka miruša cilvēka fotogrāfija var kļūt par portālu uz citu pasauli. Pieliekot pie sienas aizgājēja portretu, mēs varam atvērt durvis uz šo pasauli mirušajiem. Ja šīs durvis būs nemitīgi atvērtas, tas ir, ja portrets visu laiku būs acīm redzamā vietā, dzīvie cilvēki mājā var sajust mirušo enerģētiku.

Nereti cilvēki, kuri pie sienas piekāruši mirušo radinieku portretus, sūdzas par mokošām galvassāpēm, bezspēku, dažāda veida saslimšanām.

Jo īpaši ekstrasensi neiesaka piekārt mirušo portretus pie guļamistabas sienas, jo īpaši bērnu istabā.

Jo īpaši spēcīga enerģētika piemīt fotogrāfijām, kas uzņemtas bēru dienā. Nav saprotams, kāpēc tādas vispār tiek uzņemtas, jo šajā laikā tajās atspoguļojas tikai sāpes un ciešanas. Šādi attēli mājā neienesīs neko pozitīvu, un labāk no tiem vispār atbrīvoties.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru