Ko dāvināt uz Jauno – 2020 gadu: idejas dāvanām, sagaidot Žurkas gadu. Man ideāli palīdzēja šie padomi!

Saskaņā ar ķīniešu kalendāru Baltā metāla žurka ir 2020. gada saimniece. Dzīvniekam piemīt apķērīgums, atjautība, zinātkāre, ātra reakcija, laba pielāgošanās jauniem apstākļiem, praktiskums.

Šis dzīvnieksir patrons intelektuālā darba pārstāvjiem. Grauzējam ļoti patīk pārsteigumi. Jaunais gads nesīs labklājību, pamatojoties uz kompetentu rīcību ar finansēm.

Uzņēmējiem būs veiksmīga karjera, biznesa projektu īstenošana. Baltā metāla žurka atbalstīs dzīvesvietas un darba maiņu. Vientuļās sirdīs satiksies ar dvēseles draugu, un mīlestība daudzos pāros būs abpusēja. Tāpēc ir pienācis laiks padomāt par to, ko dāvināt Jaunajā gadā.

2020.gada saimniece nepriecāsies par piekariņiem, saldumiem, citiem dzīvniekiem. Bet to sajūsmina, ja ir iespēja saņemt praktiskas, funkcionālas lietas, kas ilgs vairāk nekā gadu. Pateicībā par patīkamo pārsteigumu viņa aizvedīs tevi savā aizsardzībā.

Ko dāvināt katrai zodiaka zīmei

Auns

Aunam 2020 būs profesionāls gads. Iepriekš plānotie projekti tiks īstenoti, un tie nesīs augļus. Dāviniet Aunam priekšmetus, kas paātrinās tā tuvināšanos mērķim. Izturīgs kalendārs, kas izgatavots no koka ar Jaungada novēlējumu, ir lielisks variants biznesa cilvēkam. Viņš varēs plānot projektus ar ilgtermiņa perspektīvu.

Vērsis

Žurkas gads nesīs Vērsim iespaidīgus ienākumus. Periods ir labvēlīgs arī, lai pārvākots vai veiktu mājas remontu. Naudas koks podiņā veicinās finansiālo labklājību, savukārt termoss ir lielisks variants apciemojot Vērsi viņa jaunajās mājās.

Dvīņi

Negaidīta romantiska tikšanās Dvīņu dzīvē var izvērsties par ilgstošu un laimīgu savienību. Uzdāviniet no koka pagatavotu puķu podu, kurā ievietots kāds dzīvs zaļš augs. Tas ir mīlestības un topošās ģimenes simbols.

Vēzis

Finanšu investīcijas un biznesa projekti 2020. gadā Vēzim nesīs ievērojamu labumu. Uzdāviniet šīszodiaka zīmes pārstāvim zibatmiņas disku ar kombinēto slēdzeni. Slepenā informācija par jauno biznesa projektu tiks droši aizsargāta.

Lauva

Žurkas gadā Lauvas atklās savas radošās spējas. Iedvesmai dāviniet viņiem teātra pirmizrādes biļetes.

Jaunava

2020.gadā Jaunavai veiksies personīgajās un profesionālajās lietās. Vēlmes piepildīsies ātrāk, ja zodiaka zīmes pārstāvji ticēs veiksmei un pieliks pūles. Magnētiskā tāfele – rīks kolāžu veidošanai. Ja Jaunava vizualizēs gala rezultātu, viņi ātri sasniegs mērķi.

Svari

Svari sagaida mierīgu un paredzamu gadu. Šis ir ideāls laiks, lai pabeigtu darbu. Skaisti mājas dekori radīs mājā komfortablu atmosfēru atpūtai, spēs piesaistīt mājai veiksmi.

Skorpions

Skorpioni gūs panākumus finanšu lietās, personīgajā dzīvē. Viņus gaida daudzsološi darba piedāvājumi un mīlas piedzīvojumi. Iesakām uzdāvināt oriģinālus telefona vāciņus. Telefons būs pilns no dažādiem piedāvājumiem.

Strēlnieks

Strēlnieka mērķtiecība tiks apbalvota ar darba rezultātiem un priekšniecības uzticību. Pavasarī ieteicams samazināt slodzi, dot sev laiku atpūsties. Masāžas vanna pēdām vai sertifikāts skaistumkopšanas salonā, kā arī automašīnas sēdekļa pārsegi ar masāžas efektu novērsīs stresu un nogurumu.

Mežāzis

Žurkas gads – labs periods Mežāžiem profesijā un personīgajā dzīvē. Zodiaka zīmes pārstāvji brīvo laiku varēs veltīt papildu izglītībai. Nākotnes studentiem noderēs ekoloģiski radīta piezīmju grāmatiņa, kuras ierakstus var izdzēst ar lupatiņu vai salveti.

Ūdensvīrs

Žurka  iedvesmos Ūdensvīru jauniem atklājumiem, ceļojumiem. Krājkase peles formā ietaupīs finanses ceļojumam uz tālām valstīm un palīdzēs atturēties no nevajadzīgiem izdevumiem.

Zivis

2020 pavērs Zivīm jaunas pievilcīgas perspektīvas. Tomēr šīs zīmes pārstāvjiem var nebūt pietiekami daudz apņēmības tās izmantot. Uzdāviniet Zivīm motivējošu grāmatu no mūsdienu biznesa treneriem. Tas palīdzēs Zivīm šaubu brīdī saprast, ka laime ir viņu pašu rokās.

Nelielas dāvanas, kas pagatavotas pašu rokām

Jaunais gads ir ģimenes svētki. Šis ir laiks, lai parādītu savu siltumu un rūpes par mīļajiem. Paštaisītas dāvanas pierādīs to vislabāk. Lūk, dažas idejas:

suvenīrs, kas simbolizē totēma simbolu: rotaļlieta, spilvens ar izšuvumiem žurkas formā, attēls;

mājās gatavotas pastkartes, kolāžas, adventes kalendāri;

ēdamas dāvanas: cepumi, piparkūku cepumi, kūka grauzēju figūriņas formā;

skaistas, rokām gatavotas Ziemassvētku rotaļlietas;

pašgatavots ziepju komplekts.

Lasi vēl: Ko aizliegts darīt 31. decembrī, lai jaunais gads būtu laimīgs visās dzīves nozarēs un neveiksmes nesekotu pa pēdām

Dāvanas kolēģiem

Mazi suvenīri, funkcionālie priekšmeti, pastkartes – optimālas dāvanas Žurkas gadā kolēģiem. Kolēģi ar prieku saņems standarta vai oriģinālas Jaunā gada dāvanas:

oriģināls kancelejas preces: augošs zīmulis, kuru pēc lietošanas var stādīt zemē un iegūt zaļu augu;

kaste ar nodalījumiem mājas biznesa pusdienām;

neparastas kancelejas preces patiks sievietēm un meitenēm;

termokrūzes;

šokolādes kartītes, figūras nākamā gada simbola formā;

Jaungada cepumi ar prognozēm;

saliekams mini lietussargs sliktu laika apstākļu gadījumā.

Biznesa partneriem ieteicams izvēlēties statusa Jaungada dāvanas: pildspalvu ar firmas zīmi, premium dienasgrāmatu, labu alkoholu un daudz ko citu.

Dāvanas draugiem

Nav nepieciešams pasniegt dārgu lietu. Šeit lieliski der sakāmvārds: “Svarīga nav dāvana, bet izrādītā uzmanība.”

Emocionālu Jaungada pārsteigumu iespējas draugam.

Kolekcijas šokolāde;

Krēma – medus komplekts;

Dārglietu kastīte;

Laba kafija vai tēja;

3D pildspalva;

Skaista piezīmju grāmatiņa;

Sertifikāts kosmētikas veikalā;

Cimdi viedtālrunim.

Dāvanas otrai pusītei

Vislabāk jūs paši zināt, kā iepriecināt mīļoto, jo jūs pazīstat viņa vaļaspriekus, vēlmes, centienus. Izvēloties dāvanu mīļotajam cilvēka, ņemiet vērā baltā metāla žurkas ieteikumus: praktiskums, augsta kvalitāte.

Puisim uz Jauno gadu var dāvināt sekojošas lietas:

Kādu siltu lietu, kas ir pašas gatavota;

Kūka ar uzrakstu;

Spilvens automašīnai;

Komplekts transporta līdzekļa tīrīšanai no sniega un ledus;

DVR

Arējs akumulators;

Austiņas.

Meitenes būs priecīgas saņemt:

Kupons kosmētikas līdzekļu iegādei;

Dāvanu karte spa salonā;

Fitnesa aproce;

Funkcionālie sīkrīki (e-grāmata, planšetdators);

Oriģināls Jaungada pušķis;

Kopīga fotosesija studijā;

Biļetes uz mūziklu;

Biļetes uz iecienītā mākslinieka koncertu.

Ko nedrīkst dāvināt

Baltā metāla žurka mūs neierobežo dāvanu izvēlē. Tomēr saskaņā ar Austrumu tradīcijām nav ieteicams dāvināt:

Nažus, dakšiņas, šķēres, skuvekļus;

Cimdus, jostas, kabatlakatiņus, pulksteni, spoguli, ķēdīti;

Tukšu maciņu.

Dāvanas veiksmes piesaistīšanai

Ar dāvanām jūs varat piesaistīt veiksmi.

Sudraba peles piespraude ir magnēts laimīgām romantiskām attiecībām. Viņa palīdzēs stiprināt mīlestību jau esošos pāros.

Atslēgu piekariņš peles figūras veidā mājā ienesīs mieru un labklājību. Šī dāvana īpaši iepriecinās jaunākos mājas iedzīvotājus.

Lasi vēl: Aizsardzības lūgšana, kas aizslēgs visas nelaimes aiz septiņām atslēgām

No granāta pagatavots amulets. Šis minerāls atbilst totēma dzīvniekam.

Divi mandarīni, kas viesiem tiek pasniegti Jaungada dienā, palīdzēs viņiem drīz kļūt bagāti.

Avots:

new year

Pievienot komentāru