Ko aizliegts darīt 31. decembrī, lai jaunais gads būtu laimīgs visās dzīves nozarēs un neveiksmes nesekotu pa pēdām

No Jaunā gada sāksies jauns dzīves posms, taču tas, vai izmaiņas jūsu dzīvē būs pozitīvas, ir atkarīgs no jums. Daudzi aizliegumi ir saistīti ar aizejošā gada pēdējo dienu, taču pagaidām par tiem zina maz cilvēku.

Viena no galvenajām gada dienām ir 31. decembris. Neskatoties uz to, ka Jaunais gads pienāk tikai 1. janvārī, aizejošā gada pēdējā dienā ir svarīgi nekļūdīties un nepārkāpt aizliegumus. Mēs piedāvājam jums Jaungada zīmju un māņticību sarakstu, kas jums jāņem vērā, gatavojoties svinēt Jauno gadu.

Ko ir aizliegts darīt 31. decembrī

Aizejošā gada pēdējā dienā ir stingri aizliegts aizņemties naudu un aizdot. Ar rēķiniem un monētām jūs varat atdot savu laimi. Nav ieteicams jauno gadu sākt ar parādu sadali, pretējā gadījumā jūs nonāksit uz nabadzības sliekšņa.

Trauki, kas sasisti 31. decembrī, ir slikta zīme, kas paredz nopietnus konfliktus starp ģimenes locekļiem. Lai no tā izvairītos, savāciet šķembas un aprociet tās prom no mājām.

Nestrīdieties ar nevienu, it īpaši pie Jaungada galda. Pretējā gadījumā nākamajā gadā jums būs daudz jaunu ienaidnieku.

Pat ja jūs esat ļoti dusmīgs uz kādu, nestrīdieties ar šo cilvēku. Jaunais gads ir labi svētki, un negatīvas domas un emocijas šajā dienā būs nepiemērotas.

Pirms Jaunā gada svētkiem ieteicams atkritumus neiznest, bet, ja ir tāda vajadzība, dariet to līdz pulksten 18:00. Pārkāpjot šo aizliegumu, jūs riskējat zaudēt veiksmi nākamajā gadā.

31.decembris nav ieteicams atcerēties problēmas, kas radušās aizejošajā gadā. Gluži pretēji, sarunu tēmām vajadzētu būt pozitīvām un svinīgām, lai nākamgad būtu vēl patīkamāki brīži un pozitīvas atmiņas.

Šajā dienā mirušos nav ieteicams piesaukt aizgājējus, bet, ja mirušo tēma tomēr tika skarta, tad runājiet par viņiem tikai labas lietas. Ja 31. decembrī kāds apbēdina mirušo, tad nākamgad viņam nāksies saskarties ar nepatikšanām.

Aizejošā gada pēdējā dienā nav iespējams veikt vispārēju tīrīšanu – tā jāveic līdz 31. decembrim. Sagaidīt Jauno gadu netīrajā mājā nozīmē ienest jucekli un neveiksmes savā dzīvē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru