Ko nedrīkst dāvināt Jaunajā gadā? Ļoti svarīga informācija!

Ko nedrīkst dāvināt vīriešiem Jaunajā gadā

Par tādām banālām dāvanām kā skūšanās piederumi, apakšveļa un zeķes, vari aizmirst. Nevajag dāvināt smaržas un tualetes ūdeni. Diez vai viņai patiks spēcīgs aromāts. Asi priekšmeti arī var izraisīt gada saimnieces dusmas, tādēļ šķēres, zāģi un citi asi priekšmeti nebūs labākais dāvanas variants.

Ir vērts arī izvairīties no ādas izstrādājumiem, īpaši no cūkādas lietām. Šāda dāvana var izraisīt  neveiksmes vīrieša dzīvē. Tu vari dāvināt ādas maku, taču tev vajadzētu apsvērt produkta krāsu un formu tā, lai tā radītu ne tikai prieku, bet arī finansiālu labklājību.

Lasi vēl: 2018. gada decembra horoskops visām Zodiaka zīmēm; Gan prieki, gan bēdas

Ko nedrīkst dāvināt gados veciem cilvēkiem

Pašas nepiemērotākās dāvanas būs pulkstenis un spogulis, jeb lietas, kuras atgādina par vecumu. Spoguļa virsmām ir spēcīga ietekme uz cilvēkiem, it īpaši vecākiem cilvēkiem, un šīs spoguļu virsmas var stimulēt dzīvotspēju, kā arī izraisīt slimības. Ir vērts izvairīties no medicīnas priekšmetu dāvanām.

Izņēmums būs dārgas ierīces, kas nepieciešamas, lai uzlabotu dzīves kvalitāti, taču arī tās labāk nedāvināt svētku laikā, bet pirms vai pēc tam. Nav nepieciešams vecākiem cilvēkiem dāvināt gultas veļi, kas var nepatikt arī gada patronesei. Izvēloties dāvanu, ir vērts klausīties vecāku un radinieku viedokļus, lai tava dāvana būtu patiesi atbilstoša un noderīga.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru