Tikai 290 operācijas: “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Nikola Kuzņecova parādīja, kāda bija pirms plastiskās operācijas!

Nikola Kuzņecova nesen atzīmēja savu 33 dzimšanas dienu. Viņa kļuva populāra, pateicoties šovam “Ekstrasensu cīņas”. Neskatoties uz to, ka meitene nesvinēja uzvaru, viņu iemīlēja miljoniem skatītāju. Nikola ļoti bieži dalās ar pielūdzējiem par savas dzīves detaļām, un nesen viņa izstāstīja, ka veikusi rinoplastiku. Tāpat viņa arī parādījusi fotogrāfijas, kā izskatījās pirms operācijas.

Nikola nav slēpusi, ka veikusi sejas operācijas. Piemēram, viņa izlaboja degunu, uzskatot to par pārāk lielu. Kopuma Kuzņecovai bijušas 290 operācijas, kas saistītas ar viņas iedzimto slimību! “Es pieņēmumu lēmumu! Ja jau man vienalga jāveic deguma operāciju, tad nolēmu to padarīt pie reizes estētisku.

Neatrunāsiet! Nerakstiet nepatīkamus komentārus, es visu izlēmu, un tas ir patiešām nepieciešami. Iepriekšējā iejaukšanās radīja nopietnas problēmas, un tas ir jālabo,” – paziņoja meitene pagājušajā gadā pirms došanās uz rinoplastiku.

Daudzus gadus Nikola elpoja caur caurulīti kakla un runāja vājā balsī. Tikai pateicoties pēdējai kakla operācijai, kuru veica Vācijā, Kuzņecova uz visiem laikiem spēja atbrīvoties no traheostomas trubiņu. Sarežģītās operācijas laikā ārstiem izdevās rekonstruēt skarto balsi.

Tomēr Nikola joprojām var runāt ļoti klusi, un ir maz ticams, ka viņai kādreiz būs spēcīga balss. Tajā pašā laikā viņa jūtas ļoti laimīga un tā, it kā būtu atbrīvojusies no neticama smaguma.

“Turpmāk uz mana kakla ir tikai neliela rēta, kas atgādina par traheostomas trubiņu. Tagad mani sapņi piepildās – varu pabāzt galvu zem ūdens, peldēt, nirt un brīvi justies dušā! Es varu elpot, gluži kā visi parasti cilvēki, runā! Vairāk nekādas šalles un plāksteru”, – savos iespaidos dalījās Kuzeņecova.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru