Ko nozīmē sapņi par mirušiem cilvēkiem? Tur slēpjas kas vairāk, skaidro ezotēriķi

Reizēm savos sapņos cilvēki redz savus jau mirušos radus, draugus vai paziņas. Un visai bieži šādas naksnīgās tikšanās ar aizgājējiem iedveš bailes, jo cilvēki parasti uzskata, ka šādi sapņi pareģo nāvi vai ilgstošu, smagu un grūti ārstējamu kaiti.

Ne jau velti ir izplatīts mīts, ka mirušais ierodas sapnī, lai aizsauktu dzīvo sev līdzi uz kapu. Tomēr šāds sapņa skaidrojums ir pārāk primitīvs un viennozīmīgs. Lai varētu precīzi izskaidrot sapņa nozīmi, būtu jāņem vērā visas tā detaļas.

Ko nozīmē sapnis, kurā redzējāt mirušo

Ezotēriķiem un zinātniekiem sniedz pilnīgi pretējus šādu sapņu skaidrojumus.

Psihologi apgalvo, ka kādu laiku pēc bērēm mirušais radinieks rādās sapņos dēļ spēcīgiem emocionāliem pārdzīvojumiem, līdz ar to šādu sapni nemaz nevar uzskatīt par nopietnu pareģojumu.

Savukārt pareģi uzskata, ka mirušais cilvēks sapņos vienmēr vēsta par gaidāmām pārmaiņām. Pastāv arī versija, ka šādāveidā augstākie spēki brīdina par gaidāmām briesmām.

Ja mirušo redzējāt kā dzīvu

Ja sapnī redzat, ka nomiris jūsu radinieks, kurš patiesībā ir sveiks un vesels, tas nozīmē, ka liktenis lēmis viņam labklājību un ilgu mūžu.

Ja savu sen mirušo radinieku sapnī redzat kā dzīvu cilvēku, kas turklāt jūs apskauj, tas nozīmē, ka reālajā dzīvē jums izdosies atbrīvoties no visiem pārdzīvojumiem, jo jūsu bailes izrādīsies tukšas un nepamatotas.

Gadījumā, ja redzat, ka „dzīvs” aizgājējs sauc jūs sev līdzi, un jūs paklausīgi viņam sekojat, šāds sapnis vēsta par smagu saslimšanu.

Redzēt mirušo sapnī

Mirušais, kas atnācis pie jums sapnī, var vēstīt, ka situācija darbā kļūst nekontrolējama un jums jābūt gatavam konfliktiem ar jūsu kolēģiem.

Tautas ticējumi saka, ka mirušais radinieks vai paziņa sapnī nozīmē krasu laikapstākļu maiņu, parasti lietu. Taču šādi var skaidrot vien tos sapņus, kur mirušais necentās runāt ar guļošo, nav neko viņam lūdzis, bijis mierīgs un labvēlīgs.

Liels mirušo skaits sapnī sola dažādas katastrofas, lielas bēdas vai pandēmijas.

Ja sapnī redz cilvēku, kas miris jau pirms vairākiem gadu desmitiem, tas nozīmē, ka gaidāmas lielas dzīves pārmaiņas, piemēram, pārvākšanās uz jaunu mājvietu vai ģimenes pieaugums.

Sapņu pareizai skaidrošanai ir svarīgas arī mirušā drēbes

Ja mirušais ierodas netīrās un saplēstās drānās, jūs sagaida konflikti darbavietā, materiālās grūtības un veselības problēmas.

Ja mirušā drēbes ir tīras un kārtīgas, tas sola jums veiksmi biznesā un privātajā dzīvē.

Ja redzat zārkā guļošu nelaiķi, tas ir brīdinājums, ka jūsu dzīvībai draud briesmas. Cilvēkam, kas šādus sapņus redz atkārtoti, noteikti jāpiedomā pie paša un savu tuvinieku drošības.

Ja sapnī mirušais izrādījies dzīvs

Redzēt, ka mirušais atdzīvojas un pieceļas nozīmē ciemiņu ierašanos.

Ja sapnī zārkā guļošais nelaiķis vienkārši atvēris acis, tas sola jums negaidīt un visai lielu peļņu, iespējamu mantojumu vai loterijas laimestu.

Ja sapnī jūsu mirušais radinieks paziņo, ka ir notikusi kļūda, un patiesībā viņš ir dzīvs, tad drīzumā saņemsiet kādu ziņu, kas liks jums izmainīt savus plānus.

Ja sapnī mirušais ar jums runā

Dzirdēt, ka sen mirušais stāsta par to, ka viņam viss ir lieliski, nozīmē, ka viņa dvēsele ir radusi mieru.

Strīdēties ar mirušo vai klausīties viņa pārmetumus nozīmē, ka ir pienācis laiks mainīt savu attieksmi pret dzīvi, mainīt savu uzvedību, kļūt labvēlīgākam pret apkārtējiem.

Ja sapnī redzējāt savus senčus

Mirušo asinsradinieku vizītēm sapnī ir īpaša nozīme. Cilvēks, kas jau ir miris, parasti ierodas, lai pasargātu savu pēcteci no neapdomātas rīcības.

Mirušais tēvs sargā savu bērnu no neapdomīgas rīcības, mahinācijām, dažādām avantūrām. Savukārt māte, kā ģimenes pavarda sargātāja, brīdina par laulātā drauga neuzticību un privātās dzīves līkločiem.

Vecmāmiņas un vectētiņi sapņos brīdina savus mazbērnus vien svarīgākajos dzīves lūzuma punktos. Visticamāk jums nāksies pieņemt ļoti atbildīgu, iespējams pat nepatīkamu lēmumu.

Lasi vēl: Izrādās, katrai zodiaka zīmei ir raksturīga sava auto vadīšanas maniere; Atrodoties pie automašīnas stūres kā viņi uzvedas?

Kāpēc sapņos redzam savus mirušos tuviniekus

Reizēm mirušie cilvēki caur sapņiem nevis cenšas mūs brīdināt, bet gan lūgt, lai mēs neskumstam un palaižam viņus, vai arī otrādi, lai pieminam un apciemojam viņu kapavietu.

Šādos gadījumos vienkārši uzklausiet viņus un izpildiet aizgājēju vēlmi –aizlūdziet baznīcā, aizejiet uz kapiem vai izdaliet saldumus.

Avots:

mysekret

Pievienot komentāru