Ko smērēt uz maizītēm gatavoju pati. Piepilda vēderu daudz labāk nekā veikalā pirktie

Iegādāties sviestu sviestmaizēm ir tas pats, kas nopirkt gatavas auzu pārslas – lūk, cik viegli ir to pagatavot. Sviestu var glabāt ilgstoši, un tu vari piešķirt tam jebkādu garšu, kas tev patīk.

Es piedāvāju tev recepti, kā pagatavot apetīti raisošu maizes smēriņu no pašiem vienkāršākajiem produktiem, bet ar ļoti patīkamu garšu.

Sastāvdaļas

– Sviests 200 g

– Dilles 80 g

– Pētersīļi 80 g

– Bulgāru pipari 150 g

– Dižonas sinepes 2 tējk.

– Sāls pēc garšas

– Bulgāru pipari pēc garšas

– Sīpolipēc garšas

– Ķiploki pēc garšas

– Melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

Novietojam sviestu siltā vietā, lai tas kļūtu mīksts. Tikmēr attīrām bulgāru piparus no sēklām un sagriežam mazos kubiņos. Skaistumam iesakām izmantot dažādu krāsu piparus.

Pētersīļus, dilles un sīpolus sagriežam ļoti smalki un sajaucam ar sviestu. Pēc tam pievienojam melnos piparus, sāli, bulgāru piparus, sinepes un nedaudz ķiploku, iepriekš sasmalcinot tos ķiploku spiedē.

Samaisām visas sastāvdaļas un pārvietojam ērtā traukā. Uzglabājam ledusskapī nedēļu, lai smēriņš savilktos ar visām garšām.

Lasi vēl: Kā veidosies tavs liktenis atlikušajās aprīļa dienās? Horoskops visām zodiaka zīmēm. Viss pateikts priekšā!

Smēriņu uzglabājam aizskrūvējamās burkās vai desiņas veidā. Lai to izdarītu, uzliec produktu uz pārtikas plēves, piešķir tam formu un ievieto saldētavā. Tāpat smēriņu var izgatavot, izmantojot sarkanās zivis, visu veidu garšaugus, ikrus, sēnes un garšvielas. Ja ļauj smēriņam nedaudz pastāvēt ledusskapī pirms lietošanas, tas savilksies ar sastāvdaļu garšu un aromātu un kļūs vēl gardāks.

Labu apetīti!

Avots:

interesno

COMMENTS

Pievienot komentāru