Kurās zodiaka zīmēs dzimst nelieši, kas spēj pamest dzīvesbiedri grūtniecības laikā. Sievietes, jums tas jāzina!

Grūtniecība ikvienai sievietei ir laiks, kad viņai īpaši nepieciešams bērna tēva atbalsts un uzmanība.

Cik harmoniski izskatās pāris, kurā vīrietis grūtniecību izdzīvo kopā ar sievieti, un cik liela traģēdija ir tad, ja topošais tētis nevēlas atzīt paternitāti vai atsakās uzņemties atbildību. Vai ir iespējams paredzēt vīrieša zemiskumu? Diemžēl ne vienmēr. Bet tu vari vērsties pie astroloģijas.

Lūk, kurās zodiaka zīmēs dzimuši vīrieši, kas ir potenciāli neuzticami un spējīgi pamest sievieti gaidību laikā.

Auns

Starp šīs zodiaka zīmes vīriešiem itin bieži sastopami nelieši, kas ciena tikai savas intereses. Ja rodas kāds traucēklis,Auni nežēlīgi iznīcina visu, lai nonāktu pie mērķa iespējas īsākā laikā.

Tā tas ir arī arpartneres grūtniecību. Jatā navnotikusi saskaņā ar Auna plānu, vai kādā brīdī viņš pēkšņi mainījis savas domas par ģimenes veidošanu un bērnu radīšanu, viņš sievieti pametīs bez vilcināšanās un taisnošanās. Pārstāvis Auns sevi uzskata par īstu vīrieti un savas dzīves saimnieku, kurš zina, ko dara, un nevienam nav tiesību viņu nosodīt.

Auni ir ļoti patmīlīgi un egoistiski. Viņi nav gatavi upurēt savu bezrūpīgo dzīvi, laiku un naudu sievietei, par kuras grūtniecību nav sajūsmā.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvis svēti tic – ja viņš nav piespiedis partneritikt vaļā no bērna, tad tā jau ir cēlsirdīga rīcība no viņa puses. Un tā kā sievietei dota izvēles brīvība, bet viņa pati nevēlas veikt abortu, tas nozīmē, ka viņš var atbrīvot sevi no atbildības un vairs neraizēties. Apelēt pie Auna sirdsapziņas ir veltīgi, jo šāda īpašība viņam vienkārši nepiemīt.

Svari

Ja šīs zodiaka zīmes vīrietis nav iemīlējies un nevēlas par katru cenu dzīvot kopā ar sievieti, ļoti iespējams, ka grūtniecības gadījumā viņš partneri atstās.

Svari nekad nav pārliecināti par saviem lēmumiem un rīkojas diezgan infantili. Pirmkārt, Svaru zīmē dzimuši vīrieši pamet gaidībās esošas partneres, jo bīstas no atbildības, šaubās, ka tas ir viņu bērns, kā arī baidās, ka sieviete manipulē ar savu grūtniecību. Otrkārt, Svari jebkurā vecumā saglabā bērnišķīgumu, tāpēc viņiem šķiet savādi, ja “bērniem” ir bērni.

Ir vēl viens iemesls, kāpēc vīrietis Svari var aizbēgt pat no sievietes, kurudievina. Šīs zīmes pārstāvji ir lieli estēti, un var nobīties, redzot, ka mīļotā no seksīgas būtnes pārvēršas par miesās izplūdušu nepievilcīgu rausīti. Dažos gadījumos partneres grūtniecība Svaros var izraisīt pat nepatiku un riebumu. Viņiem ir pretīgi pieskarties, skūpstīt, apskaut partneri, kuras ķermenī veidojas jauna dzīvība.

Zivis

Jaukās, laipnās un uzticamās Zivis arī ir iekļautas tādu vīriešu melnajā sarakstā, kuri var pamest grūtnieci. Kāpēc? Jo par spīti daudzām pozitīvām īpašībām, vīrieši Zivis irbezatbildīgi. Iespējams, citos gadījumos tas nav tik kritiski, bet ne šajā situācijā. Zivis ir ļoti emocionālas, vājas un atkarīgas no ārējiem apstākļiem.

Šajā zodiaka zīmē dzimušie vīrieši ar grūtībām spēj nodrošināt paši sevi unkaut kā piemēroties šai pasaulei. Bērns ir milzīga atbildība, no kuras vīrietim Zivīm ir paniskas bailes. Tādēļ viņš vienā brīdī var pamest sievieti, kura iepriekš bijusi svēti pārliecināta, ka labāku tēvu bērnam neatrast.

Ja partneres grūtniecības laikā vīriešiem Zivīm nebūs finansiāla nodrošinājuma, viņu bēgšana ir paredzama. Viņi nav pieraduši risināt tuvinieku finansiālās problēmas, tāpēc ģimene viņiem var būt apgrūtinājums.

Cita lieta, ja Zivju zīmē dzimuša vīrieša izredzētā ir turīga dāma. Šajā gadījumā vīrietis ne tikai neaizbēgs, bet arī darīs visu, lai sievietei “nejauši” iestātos grūtniecība un viņa bērnu saglabātu. Ja atbildību par ģimeni uzņemsies partnere vai viņas tuvinieki, šīs zodiaka zīmes vīrietis var kļūt par visnotaļ jēdzīgu tēti.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru