Ko var un ko nevar dāvināt uz kāzām, lai mīlnieku ģimenes dzīve būtu laimīga

Tomēr arī gultasveļas izvēle jāveic ļoti uzmanīgi. Jāņem vērā izmēri un kvalitāte. Nevajadzētu dāvināt gultas veļu no katūna, jo parasti ir ierasts pasniegt šādu dāvanu kopdzīves pirmajā gadadienā. Izvēloties gultas veļu, varat izmantot FenŠui padomus:

Gultas komplekta elementi jāsavieno pārī. Divas spilvendrānas, divi segas pārvalki, palagi.

Gultas veļas audumam jābūt dabīgam.

Patīkami toņi un raksts – tam ir liela nozīme. Nav ieteicams dāvināt gultasvietu, uz kuras attēlots plēsoņa, dīķis un ūdenskritumu, kustīgi priekšmet.

Krāsa ir arī svarīga, lai izvēlētos pareizo. Ja jums ir grūti paredzēt līgavas un līgavaiņa temperamenta veidu, tad varat izvēlēties neitrālu krāsu: zilu, dzeltenu, rozā, zaļu, sarkanu.

Ikona kā dāvana kāzās

Kāzu dāvana Ivar būt arī ikona. Kopš seniem laikiem šāda dāvana ir bijusi laba zīme, tā simbolizēja stipru laulību. Ja laulības norisinās pareizticīgo baznīcā, kāzas tiek izmantotas ikonas. Jaunlaulāto vecākiem visa rituāla laikā vienmēr jātur rokās Jaunavas un Jēzus attēli.

Lasi vēl: Kā pareizi rotāt eglīti un kādas krāsas izvēlēties, lai 2020. gads būtu laimīgs

Ja jūs nolemjat kāzāsdāvinā ikonu līgavai un līgavainim, jums jāzina, kura attēlu ieteicams pasniegt. Piemēroti būtu svētie Pēteris un Fevronija, vai Natālija un Adrians. Pirmajā vietā ir Vissvētākās Jaunavas Marijas attēls. Jums arī jāapsver, kāda loma būs ikonai: kā galvenajai dāvanai vai kā sekundārajai. Kvalitāte ir atkarīga no tā.

COMMENTS

Pievienot komentāru