Kā pareizi rotāt eglīti un kādas krāsas izvēlēties, lai 2020. gads būtu laimīgs

Jaungada kleita jau ir izvēlēta, pārdomāts grims un frizūra, sastādīta svētku ēdienkarte, aicināti viesi … gatava 2020. gada Jaunajam gadam! Bet vai neesi aizmirsusi uzpost Ziemassvētku eglīti?

Kāds ir Jaunais gads bez skaistas eglītes? Tā rada noskaņu, tā mūsos atsauc siltas bērnības atmiņas, tā apvieno visu ģimeni un padara mūs mazliet laimīgākus.

Tāpēc šodien mēs runāsim par to, kā rotā Ziemassvētku eglīti Jaunajam gadam, lai tā kļūtu par īstu rozīnīti un priecētu visu svētku laiku.

Galvenā krāsu gamma 2020. gadam

2020 gadu sargās Baltā metāla žurka. Astrologi saka, ka viņai patīk pilnīgs dekors, bagātīgas krāsas un garšīgs ēdiens – tas, kas vajadzīgs perfektiem svētkiem!

Tāpēc nevajadzētu žēlot laiku un pūles mājas, it īpaši Ziemassvētku eglītes, dekorēšanai. Balstoties uz talismana krāsu, izriet, ka gada galvenās krāsas ir sudraba, pelēka, balta, melna un zelta. Sudraba vizulis, bumbiņas un zvani lieliski papildina zaļās egļu skujas.

Šīs krāsas nav pretrunā, bet savstarpēji papildina viena otru. Brūnā krāsa ir jāsabalansē: eglīšu mantiņas ar “garšīgu” šokolādes nokrāsu ir labi apvienot ar dzeltenām vai zelta vītnēm.

Sagaidot 2020 gadu, ir ieteicami visi sudraba toņi, bet, ja neticat horoskopiem, Ziemassvētku eglīti varat ietērpt jebkurā krāsā.

Jūs varat apvienot patīkamo ar lietderīgo un dekorēt interjeru ar apelsīniem, riekstiem, kanēļa standziņām, kafijas pupiņām. Šeit ir lieliskas nokrāsas un vienlaikus apetelīgs aromāts. Un, protams, neaizmirstiet zem eglītes likt kastaņus un ozolzīles, gada simbols to noteikti novērtēs!

Kā rotāt Ziemassvētku eglīti dažādos stilos

Mūsdienās reti kurš rotā Ziemassvētku eglīti bez koncepcijas un stilistiskā virziena. Un tas ir pareizi, jo vienotība dekorā padara telpu harmonisku un atmosfērisku. Liela stilu dažādība. Izvēlieties to, kas jums un jūsu ģimenei ir tuvs! Tas var būt aizkustinošs un oriģināls, lauku stils, vai arī spilgts pilsētas stils.

Pilsētu dzīvokļos gan tik ļoti trūkst siltuma un vienkāršības, ka mājokļa iekārtošana un dekorēšana lauku māju stilā ir kļuvusi par vienu no populārākajiem mājas dekorēšanas stiliem. Turklāt ģeogrāfija nav tik svarīga.

Neskatoties uz to, ka Francijas Provansas lauku mājas atšķirsies no latviešu lauku mājokļu rotājumiem, viņiem būs kopīgas iezīmes, proti, mīlīgas, ar rokām darinātas mazas lietas, daudz dabīgu tekstilizstrādājumu, dabiskas nokrāsas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru