Kura ir pati aukstākā mamma no visa zodiaka? No viņas apskāvienus reti, kad sagaidīsi

Jaunava

Jaunavai mīlestības izpausme darbībā ir svarīgāka par emocionālo izpausmi. Šī zīme atšķiras ar organizētību, pieklājību, inteliģenci, kategoriskumu, tendenci lietas uztvert ar prātu, nevis emocijām. Jaunavas lieliski prot sakārtot lietas, visu novērtēt un izlabot visu un ikvienu. Māte ar izteiktu Jaunavas ietekmi var uzņemties disciplinārā spēlētāja lomu.

Tomēr Jaunava, atšķirībā no Mežāža, ir elastīgāka un spēj pieņemt apstākļus, pielāgojoties tiem. Šajā ziņā Mežāzis ir smagāks, pasaule būtu jāgriežas zem viņa, nevis otrādi.

Mātes tēlā Jaunava var būt ekonomiska un piesardzīga. Viņa zina, ka viņa ir atbildīga par mājsaimniecības pamatvajadzību apmierināšanu, piemēram, komfortu, pārtiku, tīrību utt.

Būdama atbildīga, dažreiz pārāk daudz, Jaunava atdod visu spēku, lai kļūtu perfekta ikvienā lietā. Viņas mīlestība un rūpes izpaužas viņai mīļoto cilvēku kalpošanā. Un dažreiz viņa pilnībā aizmirst, ka viņas atpūta, siltums un emocionālā reakcija var būt daudz vairāk pieprasīta un vajadzīga apkārtējiem, nevis visu lietu izdarīšana citu vietā.

“Zema emocionalitāte” nenozīmē “slikta māte”. Nav jāšaubās, ka vairums Mežāžu un Jaunavu kompensē savu emocionālo aukstumu ar pareizu audzināšanu.

Avots:

24molnia

Pievienot komentāru