Kurām zodiaka zīmēm laimīgās dienas sāksies jau marta beigās. Vari uzgavilēt un krist laimes apskāvienos!

Vairāku zodiaka zīmju pārstāvjus ziemā un pirmajās pavasara nedēļās mocīja daudzas problēmas.

Kaut kas neļāva virzīties uz priekšu, bet liktenis it kā apzināti sūtīja dažādus šķēršļus. Bet tagad tu vari beidzot uzgavilēt – 2020. gada marta otrajā pusē viss mainīsies uz labo pusi.

Dvīņi

Ziemas mēneši un pavasara sākums varēja radīt grūtības cilvēkiem, kas dzimušiDvīņu zīmē. Tās bija problēmas darbā, zema peļņa, nedienas ģimenē un depresīvs noskaņojums. Šādā gaisotnē ir neticami grūti virzīties uz priekšu un rīkoties izlēmīgi. Bet marta otrajā pusē viss radikāli mainīsies. Dvīņi atradīs sevī spēku, lai noskaņotos uz pozitīvas nots, bet pēc tam viņu pasaules uztvere sāks strauji mainīties.

Šajā laikā nedrīkst tērēt laiku izklaidei. Koncentrējies uz uzņēmējdarbību un varēsi ievērojami uzlabot situāciju darbā. Horoskops var tev palīdzēt tikt galā ar visiem darbiem un problēmām, kas uzkrājušās, kā arī iegūt jaunu amatu, par kuru jau ilgi esi sapņojis. Uz šā fona strauji palielināsies peļņa, bet ģimenē iestāsies mierīga un harmoniska atmosfēra.

Lauva

Lauvas ir pieradušas pie greznas un skaistas dzīves. Ziemas periods šķita tik sarežģīts, jo tev nācās samierināties ar mazumiņu, bet vairāki Lauvas nepiesardzības dēļ pat iekūlās parādos. Nekrīti izmisumā, jo marta otrajā pusē dzīvē atgriezīsies “baltā josla”. Ir pienācis laiks spēcīgam izrāvienam. Kopumā tikai viens vienīgs risinājums un darbība ļaus tev izlauzties cauri neveiksmju gūzmai.

Astroloģiskā prognoze apbalvos tevi ar kolosālu spēku un enerģijas rezervi, kas būs pietiekama jebkura noteiktā mērķa sasniegšanai. Nesteidzini notikumus un ievēro vispārējo plūsmas modeli. Tagad ir aizliegts šaubīties un atkāpties. Uzticies intuīcijai, kas parādīs, kad ir jārīkojas un kurā virzienā jāvirzās. Ļoti iespējams, ka Lauva iepazīsies ar labvēlīgi noskaņotu ietekmīgu personu, kas pozitīvi ietekmēs profesionālo darbību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru