Kurās zodiaka zīmēs dzimst nelieši, kas spēj pamest dzīvesbiedri grūtniecības laikā. Sievietes, jums tas jāzina!

Strēlnieks

Ja Strēlniekam būs iespēja aizbēgt no partneres, kas palikusi stāvoklī,viņš to arī izdarīs. Nu, kāds gan tēvs var iznākt no cilvēka, kurš neplāno “iesakņoties”?

Strēlnieka zīmē dzimuša vīrieša dzīve ir piedzīvojums, avantūras un ceļojumi. Ja bērni piedzimtu jau pieauguši, iespējams, Strēlnieks nebaidītos no grūtniecības. Bet sievietes palikšana stāvoklī šīs zīmes vīriešiem nozīmē tikai vienu lietu – brīvības zudumu un pienākumu nastu. Personai, kura brīvību vērtē visaugstāk, nav iespējams kļūt par rūpīgu ģimenes tēvu.

Lasi vēl: Ko smērēt uz maizītēm gatavoju pati. Piepilda vēderu daudz labāk nekā veikalā pirktie

Strēlnieks savu neatkarību tur vislielākajā godā un negrib no tās atvadīties pat sava bērna labā.Šīs zīmes vīrieši uzskata, ka visa dzīve ir priekšā, un, kamēr viņi ir jauni, veseli un aktīvi, jāņem no dzīves pats labākais.

Bet bērni pagaidīs – vīrietis taču tos var radīt piecdesmit, sešdesmit un pat septiņdesmit gadu vecumā! Bet tad, kad Strēlnieks kļūs par vārgu un bezpalīdzīgu sirmgalvi, viņš pēkšņi atcerēsies, ka viņam ir dēls vai meita, kas varētu vecajam tēvam pasniegt ūdensglāzi. Bet vai tā notiks?

Avots: fatelines

COMMENTS

Pievienot komentāru