Kuros mēnešos dzimst bērni ar sarežģītāko raksturu. Lūko, vai tava atvase nav viņu skaitā!

Kā izrādās, raksturu un attieksmi pret dzīvi ietekmē arī mēnesis, kurā bērns piedzimis. Kad mazulis nāk pasaulē, viņš ir gluži kā balta lapa. Viņš neko nemāk un pilnīgi neko nezina. Taču nevajag aizmirst, ka zvaigznes viņu jau ir apveltījušas ar rakstura īpašībām, kas līdz ar vecumu kļūs arvien izteiktākas, vēsta portāls “Nevskie Novosti”.

Janvāris

Šajā mēnesī dzimst dzīvespriecīgi un jautri bērni, kas patīk visiem bez izņēmuma. Bet, tiklīdz tu viņu iepazīsti tuvāk, kļūst skaidrs, ka mazulis nav tik vienkāršs, kā šķiet. Janvārī  dzimušie bērni slikti kontaktējas un dzīvi saprot pavisam savādāk nekā pārējie.

Jau no mazotnes viņiem ir nākotnes plāni, kurus viņi vēlas realizēt, nevis dzīvot pēc vecāku noteikumiem. Šādas uzvedības dēļ bieži rodas konflikti starp bērnu un vecākiem. Tomēr, neskatoties uz sarežģīto raksturu, saziņa ar šiem bērniem ir interesanta. Viņi ir daudzpusīgi un spēj rast atbildi uz jebkuru jautājumu.

Aprīlis

Aprīlī dzimušam bērnam nepieciešama īpaša pieeja. Kopš agras bērnības viņam patīk vientulība un viņš nelaiž visus savā dzīvē. Šim bērnam ir maz draugu, bet, ja kāds spēj iegūt viņa uzticību, tad tā būs draudzība uz visu mūžu.

Šādus bērnus ir ļoti grūti saprast – viņus vada īpaši uzstādījumi, kurus var saprast tikai viņi paši. Tāpēc aprīlī dzimušo mazuļu vecākiem ir jābūt ar tērauda nerviem, lai izturētu visas sava karsti mīļotā bērna garastāvokļa svārstības un izlēcienus.

Augusts

Spītība un lepnība ir šī bērna galvenās rakstura iezīmes. Pat ja kāds sniegs drošticamus pierādījumus kādā jautājumā, viņš tik un tā turēsies pie sava. Bērni, kas dzimuši augustā, no saviem zvaigžņu patroniem pārņem visas īpašības, kas padara viņus visai neciešamus un sarežģītus. Atzīt kāda cita taisnību vai uzklausīt argumentus  viņiem ir neiespējams varoņdarbs.

Lasi vēl: Vīrs atteicās pārgulēt ar kaimiņieni. Tev grūti būs iedomāties kā viņa nolēma atriebties

Šādi bērni vēlas, lai visi dzīvotu saskaņā viņu noteikumiem un bez ierunām pildītu visas viņu prasības. Augustā dzimušo mazuļu vecākiem sokas grūti, jo viņi nevar atrast pieeju savām atvasēm. Vaļsirdīgas sarunas noteikti nav augustā dzimušo bērnu garā, jo viņi savas problēmas labāk pārdzīvos paši, nevis vērsīsies pie kāda pēc palīdzības.

Pievienot komentāru