Kuru Zodiaka zīmju pārstāvji ir gatavie elles izdzimumi? Dēmonu labā roka

Svari

Šo zīmi ir viegli nokaitināt, aizskarot viņu vājās puses. Svari ātri aizsvilstas, taču tikpat ātri arī nomierinās. Viņu emocionālais stāvoklis reizēm ir dramatisks. Lai novestu Svarus līdz baltkvēlei, vienkārši atgādiniet viņiem par viņu pagātnes kļūdām vai nepatīkamiem mirkļiem. Saglabājot aizvainojumu, viņi sāks atriebties, un paveiks to jūsu pašu rokām. Dusmu uzplūdā šīs zīmes pārstāvji mēdz būt bīstami.

Skorpions

Vēl pirms paša strīda Skorpioni cenšas pēc iespējas sāpīgāk iedzelt savam pretiniekam. Viņi aizsviltās no pusvārda, un turpmāk vairs nespēj kontrolēt radušos situāciju. Viņiem nav nemaz tik viegli apturēt savas dusmas, un sava ienaidnieka dzīvi viņi spēj pārvērst par gatavām šausmām. Viņi spēs nomierināties tikai tad, kad beidzot izdosies palikt vienatnē ar sevi un pārdomāt radušos situāciju. Taču viņi nekad neatzīs savu vainu.

Strēlnieks

Pat savos ļaunākajos murgos jūs nespējāt iztēloties Strēlnieka dusmu izvirdumu. Un nemaz neceriet, ka viņš uzreiz liks jūs mierā. Vēl labu laiku viņš pamazām grauzīs jūs, pieminot visus pāridarījumus. Ir grūti izlūgties Strēlnieku piedošanu, jo viņi izbauda šo pazemojuma pilno mirkli. šīs ugunszīmes nesavaldība atgādina spridzekli, kas iznīcina visu, kas patrāpās ceļā. Labāk vienmēr turēties pa gabalu no saniknota Strēlnieka.

Mežāzis

šai zīmei ir pietiekami daudz apņēmības, lai pamatīgi sabojātu sava ienaidnieka dzīvi. Ja neesat bijis piekāpīgs, tad droši varat sagaidīt viņa atriebību. Jo tālāk jums izdosies aizmukt, jo lielākas būs jūsu izredzes saglabāt savu psihisko veselību. Pretējā gadījumā jūs izvārtīs dubļos un morāli sagraus. Turklāt Mežāzis izmantos mazāku izdevību, lai parādītu jums starpību starp elli un paradīzi.

Lasi vēl: Man ir 27 gadi, un es dzīvoju ar trīs vīriešiem vienlaicīgi; Un es gatavojos izstāstīt, kā tas ir…

Ūdensvīrs

Šo zīmi nemaz nevar izsist no līdzsvara. Viņi drīzāk saraus ar jums visas attiecības, nekā ļaus ieraudzīt savu patieso seju. Pat ja viņiem sanāks pārdzīvot radušos situāciju, tas noteikti notiks tālu prom no jūsu acīm. Viņiem nav raksturīga savu patieso jūtu un emociju izrādīšana. Kad viņu dvēselē beidzot iestāsies miers, viņi noteikti atsāks runāt ar jums, taču darīs to tikai aiz pieklājības. Visus pārējos jūsu dzīves notikumus viņi pilnībā ignorēs.

Zivis

Zivis līdz baltkvēlei spēj novest pat mazākais sīkums. Par spīti savam nestabilajam emocionālajam fonam, Zivis cenšas apspiest savu agresiju pret apkārtējiem. Lielo dusmu uzplūdā viņi var pārvērsties par īstiem elles izdzimumiem un sabojāt ne vien jūsu garastāvokli, bet arī visu atlikušo mūžu. Savas emocijas zivis pauž bļaujot, sitot traukus un provocējot kautiņus. Taču bieži vien tā ir tikai spēle publikas priekšā. Nomierinoties viņi atkal vēlēsies atgriezties pie iepriekšējās dzīves un mierīgas gaisotnes.

Avots:

cluber

Pievienot komentāru