Kuru Zodiaka zīmju pārstāvji ir gatavie elles izdzimumi? Dēmonu labā roka

Šis horoskops stāsta, kuras zodiaka zīmes spēcīgu emociju izvirdumā var līdzināties īstiem elles izdzimumiem.

Nokļūstot kritiskās situācijās, jebkurš cilvēks var zaudēt savaldību un iekarst dusmās. Taču, ja kāds spēj saņemties un laicīgi savaldīt savas emocijas, cits pārvēršas par īstu elles izdzimumu. Cilvēks vienkārši kļūst par savu emociju gūstekni. Taču vienmēr pastāv iespēja strādāt pie sava emocionālā fona, taču kā to pareizi izdarīt, ir atkarīgs no vairākiem astroloģiskiem aspektiem.

Auns

Ja jums neizdosies viņu laicīgi apturēt, dusmās viņš kļūs par īstu elles izdzimumu, kas sagraus visu, kas gadīsies pa ceļam. Dusmas un nesavaldība vienmēr iet roku rokā ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. Turklāt katrā situācijā Auni uzvedas savādāk, kas bieži vien padara viņus neparedzamus. Viņi nekad nemēdz pirmie provocēt apkārtējos, taču, ja viņus kāds izsit no līdzsvara, labāk uzreiz mukt pa gabalu un nemaz nerādīties acīs saniknotam Aunam.

Vērsis

Vēršu ir ļoti grūti sadusmot. Viņiem piemīt pasīva rakstura agresija. Vēršiem raksturīgi norobežoties no sava pretinieka un neizrādīt savu interesi pret viņu. Savās fantāzijās vērši bieži vien kaļ dažādus atriebības plānus, taču tie parasti tā arī paliek nerealizēti. Taču nevajag aizmirst, ka vērši ir ļoti ļaunatminīgi, pie mazākas izdevības viņš noteikti centīsies jums ieriebt.

Dvīņi

Šī zīme vienmēr uzvedas neparedzami un bieži maina savu viedokli. Dvīņi ir nelīdzsvaroti un nesavaldīgi, viņu rīcība var būt divējāda. Lai Dvīņi pārvērstos par īstu elles izdzimumu, viņus vajag novest līdz baltkvēlei. Tad sakaitināts zīmes pārstāvis atcerēsies gan visus jūsu iepriekšējos pāridarījumus, gan arī sameklēs zemtekstus jūsu visskaistākajos brīžos. Dvīņu dusmas ilgs tik ilgi, kamēr jūs pats neatnāksiet atvainoties un nodibināt mieru.

Vēzis

Zīmes agresija galvenokārt izpaužas caur viņu pasivitāti.Vēžus ir grūti nokaitināt, taču pat tad, ja jums tas tomēr izdosies, viņu dziļi apslēptās emocijas nemaz neļaus jums par to uzzināt. Daudz svarīgāka Vēzim ir iespēja vēlāk izrunāt radušos problēmu. Un viņiem ir ļoti svarīga iejūtīga un ieinteresēta attieksme. Vēži spēj piedot saviem pāridarītājiem, bet vispirms jāpaiet zināmam laikam.

Lauva

Lauvu nesavaldība spēj sagraut pat ciešākas attiecības un novest tuviniekus līdz panikai. Viņu sprādzienbīstamā emocionalitāte atgādina cunami vilni, ko nevar nedz aizkavēt, nedz apturēt. Turpmāk viņš ignorēs savu pāridarītāju, un tas turpināsies, kamēr vainīgais pats neatvainosies. Taču šīs zīmes pārstāvji nomierinās tikpat ātri, cik aizsvilstas. Būdami labā noskaņojumā, Lauvas cenšas pēc iespējas ātrāk aizmirst visus aizvainojumus.

Jaunava

Pati pacietīgāka zīme, viņas praktiski nav iespējams izvest no pacietības. Un vajag īpaši pacensties, lai Jaunavas pārvērstos par elles izdzimumiem. Viņas vienmēr cenšas slēpt savas patiesās emocijas un nepakļaujas provokācijām. Jaunavas nekad nepieļaus publisku emociju izvirdumu, viņas vienmēr atradīs tam kādu klusāku nostūri. Aiz ārējā mierīguma slēpjas viegli aizvainojama dvēsele, viņi var piedot aizvainojumu, taču nekad to neaizmirsīs.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru