Man ir 27 gadi, un es dzīvoju ar trīs vīriešiem vienlaicīgi; Un es gatavojos izstāstīt, kā tas ir…

Lūk tā… Daudzas dāmas nevar sev atrast par vienu normālu vīrieti, bet es dzīvoju uzreiz ar trijiem! Mājās visu daru es. Gatavoju, tīru, ieviešu tīrību un kārtību.

Bet vienlaicīgi man ir trīs absolūti dažādu tipu attiecības ar katru no šiem vīriešiem, un es cenšos izdabāt vienlaicīgi visiem. Pastāstīšu jums par katru no viņiem atsevišķi…
Visilgāk kopā es esmu ar Andreju. Ar viņu mani ir mierīgi un abi, un turklāt, mani viss apmierina – gultā viss ir lieliski un regulāri, jā, un vakarā arī ar viņu var vienkārši parunāt.
Otrais rindā ir Aleksandrs. Visus vakarus viņš pavada spēlēs, bet mani pasauc naktīs, ne biežāk kā 1-2 reizes nedēļā. Viņam piemīt trīs ļoti reti savienotas īpašības – viņš ir jautrs, labs un vienlaicīgi ļoti vīrišķīgs.


Ivans – tā ir mana jaunā mīlestība. Kopā mēs esam tikai pus gadu, un no šīs trijotnes viņš ir pats jaunākais un ar mazāko pieredzi. Viņš ļoti mīl manas krūtis. Vairums nakšu es pavadu ar viņu, jo patiešām viņu mīlu.
Tiesa, reizēm mums pievienojas Andrejs, bet reizēm es viņus atstāju divatā.

Lasi vēl: Šī meitene mīlēja gulēt ar pitonu, bet čūska pēkšņi sāka zaudēt svaru… Uzzinot, kas par lietu, es sašutu!
Lai arī es esmu ļoti laimīga, ka mani aplaimo uzreiz 3 vīrieši – es esmu nedaudz nogurusi. Un jā, Andrejam ir 30, un viņš ir mans vīrs. Aleksandram ir 4 gadi, un tas ir mans vecākais dēls, bet Ivanam ir tikai 3 mēneši, un naktīs viņš bieži raud.

Avots:

chudesa

Pievienot komentāru