Labākās un sliktākās vecmammas: reitings pēc zodiaka zīmēm. Par laimi manai meitai ir ideāla omīte!

Ne visas vecmammas ir vienādas. Citas  ar prieku velta laiku mazbērniem un mājsaimniecībai, citas dod priekšroku, vienkārši, padzīvot priekš sevis.

No katras zodiaka zīmes iznāk konkrēta rakstura vecmamma. Lūk, vecmammu reitings pēc zodiaka zīmēm, no labākās uz sliktāko.

Ūdensvīrs

Šī vecmamma ir mazbērnu sapnis, tieši viņa prot  ievērot balansu starp neuzbāzīgu palīdzību un māku neiejaukties pusaudžu lietās. Un, vēl, viņa reti apvainojas uz mājiniekiem.

Svari

Vecmamma- svari, palīdzēs uzaudzināt mazbērnus par gudriem, godīgiem un taisnīgiem cilvēkiem, necenšoties konkurēt ar saviem bērniem.

Savu vecmammu-svari, es dievinu. Neskatoties uz mūsu gadu starpību, varu ar viņu runāt par visu. Sveta, 18.

Vērsis

Vecmamma- vērsis, aizsargās savus mazbērnus un gatavos nevainojami gardus pīrāgus. Protams,  reizēm viņā paradīsies dumpinieces gars un nepieciešamība padzīvot priekš sevis.

Vēzis

Vēzis- jauka un sirsnīga vecmamma. Viņa piesegs mazbērnus no stingriem vecākiem un kļūs par viņu uzticīgo sabiedroto. Viņu atšķir mīlestība pret kulināriju un ļoti mīļu hobiju- adīšanu. Tātad mazbērni būs gan apģērbti, gan paēduši.

Dvīņi

Mazbērni lepojas ar vecmammu-dvīni, jo viņa izskatās jaunāka savos gados, nezaudējot jaunības šarmu un , vienmēr, izdomā aizraujošas un jautras spēles.

Jaunava

Vecmamma- jaunava, vienmēr, sniegs palīdzīgu roku saviem mazbērniem, palīdzēs atrast izeju no jebkuras situācijas. Galvenais- izrādīt cieņu un neradīt nekārtību viņas mājā.

Lauva

Vecmamma- lauva nežēlos savas finanses dāvanām un ar komplimentiem neskoposies, jo viņas mazbērni ir paši gudrākie un skaistākie. Bet arī prasīs daudz no viņiem-viņa ir no tām vecmammām, kas lamā par četriniekiem un otrajām vietām sacensībās.

Mežāzis

Vecmammu- mežāzi ļoti uztrauc mazbērnu sasniegumi, pa cik viņa ir pieradusi davat savu mīlestību ne tāpat vien. Vēl, ar vecumu, viņa sāk interesēties par baumām un jaunumiem, tāpēc viņai, vienmēr, būs interesanti paklausīties par mazbērnu skolas dzīvi.

Auns

Ar vecmammu- aunu nav viegli sadzīvot, jo viņai mēdz būt ļoti «asa« mēle un viņa mēdz apvainoties par to, ka viņas  ieteikumi netiek ņemti vērā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru