Labvēlīgās iepirkšanās dienas septembrī atbilstoši Mēness kalendāram. Ņem tās vērā, citādi var “uzrauties” uz brāķi! Īpaši noderīgi lielajiem pirkumiem

Mēness kalendārs 2020. gada septembrim palīdzēs tev izvēlēties šā mēneša labvēlīgās dienas, lai dotos uz veikalu un izdevīgi veiktu pirkumus.

Vispārējā prognoze

Septembrī būs daudzas dienas, kas nav piemērotas lieliem tēriņiem. Mēneša lielākajā daļā zvaigznes iesaka tērēt naudu tikai svarīgākajām lietām un būt uzmanīgam ar lieliem noguldījumiem. Tomēr, ja tiek plānotas nopietnas investīcijas, piemērots periods būs septembra otrā dekāde.

Labvēlīgas iepirkšanās dienas 2020. gada septembrī ir atkarīgas no Mēness augošās un dilstošās fāzes.

Pievērs uzmanību!

Septiņasseptembra dienas būs veiksmīgas, pērkot nekustamo īpašumu.. Lielākā daļa no šīm dienām iekritīs Mēnessdilstošajā fāzē.

Pirmais rudens mēnesis būs sarežģīts laiks veiksmīgu izdevumu ziņā. Septembrī Mēness ietekme pa fāzēm tiks sadalīta sekojošā veidā:

1.Jauns Mēness septembrī, kā arī vairākas dienas pirms tā un pēc, ir vispiemērotākās lauksaimniecībai, lopkopībai un ar to saistītajiem pirkumiem. Ja plāno izveidot savusaimniecību, tad šajā periodā ieteicams iegādāties mājlopus.

2.Pilnmēness mudina visus iespējami daudz laika pavadīt mājās un uzkrāt enerģiju, atliekot visus tēriņus uz vēlāku laiku. Jebkuri darījumi ar naudu un lielu summu aizdošana ir riskanti. Centies tērēt līdzekļus tikai pirmās nepieciešamības produktiem un pārtikas precēm. Nelabvēlīgas iepirkšanās dienas septembrī ir saistītas ar Mēness fāzi Zivīs.

3.Augošs Mēness neiepriecinās ar labu dienu pārpilnību. Lielākā daļa pirkumu šajā posmā būs neveiksmīgas, tāpēc vislabāk ir atturēties no lielu kapitālieguldījumu veikšanas. Izņēmums būs dienas, kad Mēness atradīsies Mežāzī un Ūdensvīrā. Bet pat šajās dienās tev vajadzētu būt uzmanīgam un rūpīgi izpētīt iegādes nosacījumus.

4.Dilstošs mēness. Šis posms septembrī ir visveiksmīgākais – tā laikā ir vērts plānot savus izdevumus. Periods ir labs darījumiem ar nekustamo īpašumu. Gandrīz visas labvēlīgas dienas šopingam septembrī iekrīt šajā laikā.

Izmantojiet skaidrojumus par Mēness ietekmi savu tēriņu plānošanai. Mēness iepirkšanās kalendārs 2020. gada septembrim jums pateiks priekšā Mēness fāzi, kuras dienas ir labvēlīgākās un veiksmīgākās pirkumu veikšanai.

Detalizēti ieteikumi katrai mēneša dienai

Šī tabula palīdzēs tev saprast Mēness kalendāru. Tajā sniegti ieteikumi par Mēness dienām, fāzēm un zodiaka zīmēm, kurās attiecīgajā brīdī atrodas Mēness.

DatumsMēness diena un fāzeRekomendācijas
113., 14. diena, augošs MēnessŪdensvīra zvaigznājāIeteicams iegādāties skaistumkopšanas preces, mākslas priekšmetus.
214., 15. diena, Pilnmēness Zivju zvaigznājā.

Atturies no jebkādiem lieliem tēriņiem. Var iegādāties tikai pirmās nepieciešamības preces.

315., 16. diena, dilstošs Mēness Zivju zvaigznājā
416.,17.diena,dilstošs Mēness Auna zvaigznājāLabvēlīga būs sadzīves tehnikas, lielgabarīta mājas preču, automobiļa iegāde. Šajās dienās vislabāk plānot darījumus ar nekustamo īpašumu.
517., 18. diena, dilstošs Mēness Auna zvaigznājā
618.,19.diena, dilstošs Mēness Vērša zvaigznājāIeguldi līdzekļus sava ārējā izskata uzlabošanās un mājokļa labiekārtošanā. Veiksmīgas dienas, lai iegādātos rotaslietas no zelta un platīna.
719.,20.diena, dilstošs Mēness Vērša zvaigznājā
820., 21. diena, dilstošs Mēness Vērša zvaigznājā
921., 22. diena,dilstošs Mēness Dvīņu zvaigznājā 

Atļaujies tikai nelielus tēriņus. Neņem kredītus un neaizdod naudu.

1022.,23.diena, Mēness trešā ceturtdaļa Dvīņu zvaigznājā
1123., 24. diena, dilstošs Mēness Vēža zvaigznājāLieliskas dienas tādu vērtīgu lietu iegādei, kas nākotnē var nest peļņu. Ieguldījumi nekustamajā īpašumā, senlietās un zeltā būs ienesīgi.
1224., 25.diena, dilstošs Mēness Vēža zvaigznājā
1325.diena, dilstošs Mēness Vēža zvaigznājā
1425., 26. diena, dilstošs Mēness Lauvas zvaigznājāPērc preces sportam, savām un ģimenes ērtībām. Bet tikai noderīgas un nepieciešamas, izvairoties no bezjēdzīgiem tēriņiem.
1526., 27. diena, dilstošs Mēness Lauvas zvaigznājā
1627., 28.diena, dilstošs Mēness Jaunavas zvaigznājāIeteicams iegādāties māju vai vasarnīcu, novirzīt izdevumus lauksaimniecībai un lopkopībai.
1728., 29.diena, 1. Jaunais Mēness Jaunavas zvaigznājā
181., 2. diena, augošs Mēness Svaru zvaigznājā 

Veic tikai pirkumus internetā un pēc pasūtījuma. Vēlams netērēt lielas summas un aprobežoties ar nelieliem pirkumiem.

192., 3. diena, augošs Mēness Svaru zvaigznājā
203., 4. diena, augošs Mēness Skorpiona zvaigznājā 

Aizmirsti par lieliem tēriņiem un iegādājies tikai pašas nepieciešamākas lietas.

214.,5. diena, augošs Mēness Skorpiona zvaigznājā
225., 6. diena, augošs Mēness Strēlnieka zvaigznājā 

Taupi naudu un atļaujies tikai nelielus ikdienas izdevumus.

236., 7. diena, augošs Mēness Strēlnieka zvaigznājā
247., 8. diena, augošs Mēness Mežāža zvaigznājāVeiksmīgas dienas lieliem kapitālieguldījumiem. Būs izdevīgi iegādāties zemi vai transportlīdzekli.
258., 9. diena, augošs Mēness Mežāža zvaigznājā
269., 10. diena, augošs Mēness Ūdensvīra zvaigznājāLaiks atjaunot mājas elektroniku. Izdevīga būs ierīču un biroja aprīkojuma iegāde.
2710., 11. diena, augošs Mēness Ūdensvīra zvaigznājā
2811., 12. diena, Augošs Mēness Ūdensvīra zvaigznājā
2912., 13. diena, augošs Mēness Zivju zvaigznājāPietaupi finanses un lieki netērē naudu. Šajās dienās pirktās dārgās mantas izrādīsies brāķis, tāpēc labāk sagaidīt labvēlīgāku periodu.
3013., 14. diena, augošs Mēness Zivju zvaigznājā

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kurām Visums septembrī lēmis satikt savu otro pusīti. Esi vērīgs, lai mīlestība nepaiet tev garām!

Avots: kleo.ru

Pievienot komentāru