3 zodiaka zīmes, kurām Visums septembrī lēmis satikt savu otro pusīti. Esi vērīgs, lai mīlestība nepaiet tev garām!

Ikviens no mums sapņo par laimi. Bet kāda laime var būt bez paša svarīgākā – mīlestības? Daži cilvēki atrod mīlestību agri un saglabā to sirdī uz visu mūžu. Bet kāds ilgi un izmisīgi meklē savu otro pusīti.

Nav svarīgi, kādā vecumā mīlestība pie tevis atnāk – galvenais ir tas, ka Visums dod iespēju ikvienam satikt savu mīļoto, un dažreiz ne vienu reizi vien. Tev vienkārši mīlestība ļoti jāgaida un jābūt uzmanīgam, lai tā nepaietu garām.

Bet kuras zodiaka zīmes septembris apveltīs ar mīlestību visdāsnāk? Raugi, nu!

Dvīņi

Dvīņi, kuri vienmēr kaut kur steidzas, sapņo par mīlestību, kas būtu piepildīta ar romantiku. Viņi ne vienmēr pilnībā saprot, ko sagaida no otrā pusīte, bet droši zina, ka kopā ir jābūt jautri un interesanti. Negaidīta tikšanās septembrī var būt liktenīga, bet nejaušs paziņa valša ritmā tevi aizdancinās līdz pašām kāzām. Nepalaid garām savu laimi!

Svari

Svari, kas pieraduši ilgi domāt un šaubīties par visu, ļoti bieži nesaskata Visuma norādes un paiet garām nepārprotami redzamām likteņa dāvanām. Septembrī Visums Svariem sniegs iespēju satikt lielu mīlestību. Nedomā pārāk ilgi! Izlem! Ja neizmantosi iespēju, ļoti drīz nāksies to nožēlot. Nākamajā mēnesī tevi gaida skaists romāns un laimīga mīlestība!

Lasi vēl: 6 sieviešu vārdi, kuri ir aizsargāti no melnās maģijas. Pilnīgi iespējams, ka tev kāds no šiem ir!

Skorpions

Septembrī Skorpionu piemeklēs spēcīgas mīlas jūtas. Nejauša tikšanās ar garīgi radniecīgu cilvēkuiedalīs šīs zodiaka zīmes pārstāvju dzīvi “pirms” un “pēc”. Viņus pārņems mīlestības virpulis, un garlaicīgā vientuļā dzīve iegūs krāsas, padarot Skorpionus par romantiskiem, pusaudžiem līdzīgiem mīlniekiem. Ielaid mīlestību savā sirdī!

Avots:

mk.kn.md

COMMENTS

Pievienot komentāru