Lai izdabātu Dzeltenai Zemes cūkai, astrologi iesaka noteikti neizvēlēties sekojošo krāsu apģērbu

Lauva

Pašpārliecināti un drošsirdīgi Lauvas atzinīgi novērtē greznumlietas. Šo patmīlīgas zīmes īpašību var izcelt ar zeltainiem elementiem vai greznu garu kleitu, kas rotāta ar neskaitāmiem fliteriem. Jaungada svinībām lieliski piestāvēs zelta, dzeltenas, sinepju, baltas, violetas krāsas vai arīleoparda raksta tērpi.

Lai izceltu zīmes valdonīgu raksturu un pielabinātos gada aizbildnei, astrologi iesaka papildināt savu koptēlu ar elegantu diadēmu, mirdzošu matu sprādzi vai masīvu akmeņu rotaslietām.

Jaunava

Izvēloties kleitu Jaungada svinībām, nesavaldīgām Jaunavām būtu vērts aizdomāties par dažādiem šokolādes toņiem (no tumši brūnas līdz pat krēmkrāsas).

Jaunavām ieteicams izvēlēties vienkārša un lakoniska piegriezuma kleitas no viegli krītošiem audumiem, piemēram, zīda vai atlasa. Jaunavas ir visai kautrīgas būtnes, tāpēc viņām jābūt pēc iespējas pieticīgākām rotaslietu izvēlē – pietiks ar auskariem vai rokassprādzi.

Svari

Jauna, 2019. gada sagaidīšanai dizaineri iesaka Svariem pievērst uzmanību baltas, bordo, sudrabainas vai tumši pelēkas krāsas šifona, samta vai zīda izstrādājumiem.

Kleitas piegriezums var palikt jūsu ziņā! Izcelt jūsu pievilcību palīdzēs dziļš izgriezums mugurpusē vai arī tērps ar atkailinātiem pleciem. Papildiniet tēlu ar zilas krāsas rotaslietām – somiņu, jostu vai zīda apmetni.

Skorpions

Kaisles un enerģijas pārpilniem Skorpioniem noteikti jāizvēlas atbildošu Jaungada svinību kleitu. Skorpiona pievilcību spēj izcelt sarkanas vai oranžas krāsas tērpi.

Par svarīgu tēla elementu kļūs dziļš dekoltē izgriezums vai atklāts svārku šķēlums, piestāvēs arī vienkārši aksesuāri, kas nenovērsīs uzmanību no Skorpionu dabiskās pievilcības.

Strēlnieks

Savu nesavaldīgu un pašpārliecinātu raksturu Strēlnieki var kompensēt ar atturīgu Jaungada tērpu. Kleitai jābūt vienkāršai, pietiekami ieturētai, maigajos toņos (gaiši bēšai, maigi rozā, gaiši zilai, gaiši dzeltenai vai pasteļtoņos).

Lai padarītu savu svētku koptēlu nedaudz spilgtāku, var papildināt to ar zelta krāsas aksesuāriem, elegantu matu sprādzi vai matu stīpiņu.

Lasi vēl: Gardi salāti Jaungada galdam ”Pa fikso” nieka 5 minūšu laikā

Mežāzis

Sievietēm-Mežāžiem, kā jau visām Zemes stihijas pārstāvēm vajadzētu izvēlēties dzeltenas, sinepju, bēšas vai brūnas krāsas tērpus. Stilisti iesaka izvēlēties veidot vienkrāsainu tēlu, ko varētu papildināt ar aksesuāriem vai spilgtu meikapu ar akcentu uz lūpām.

Lakoniska kleita un gaumīgi piemeklēti aksesuāri var izcelt  Mežāža pievilcību un pielabināties Dzeltenai Cūkai.

Ūdensvīrs

Godīgums, labsirdība un viegls raksturs ir īsta Ūdensvīru bagātība, visizdevīgāk tos izcels grezna vakarkleita. Zelta, sarkana, melna, bordo krāsas, daudz fliteru, kristāliņu un akmeņu – Ūdensvīri drīkst mirdzēt!

Eleganta vienkrāsaina gara kleita līdz zemei ar dziļu izgriezumu uz muguras vai Holivudas stila kleita būs īstais variants šis zodiaka zīmes pārstāvēm.

Zivis

Apburošas, izsmalcinātas un noslēpumainās Zivis ir slavenas ar savu stipro raksturu. Piemērotas būs zilas, tirkīza, gaiši zilas, baltas, koraļļu, gaiši zaļas krāsas kleitas ar jūras motīviem un spīdīgu fliteru zvīņām. Viņām jāizvēlas maigas, smalkas rotaslietas ar sīkiem akmentiņiem vai kristāliem. Bet kurpēm noteikti jābūt ar augstu papēdi!

Lai pievilinātu veiksmi un labklājību jaunajā gadā, stilisti un astrologi iesaka jau laicīgi pārdomāt savu svētku tērpu, ņemot vērā ne vien modes tendences un savas figūras īpatnības, bet arī gada saimnieces – Cūkas prasības.

Komentāros pastāsti mums, kādas krāsas kleita tev piestāvētu 2019. gada sagaidīšanai.

Avots:

cemicvet

Pievienot komentāru