Kurām zodiaka zīmēm paveiksies Jaunajā 2019. gadā pēc astrologu viedokļa

Kā vēsta austrumu horoskops, katru gadu veicas vien noteiktām zodiaka zīmēm. Pārbaudiet, vai arī Jūsu zīme ir iekļauta Zemes Cūkas gada veiksminieku sarakstā.

Pat ja šajā veiksminieku sarakstā Jums tā arī neizdevās atrast savu zodiaka zīmi, nevajag ļauties skumjām vai jau iepriekš piesaukt sev neveiksmes. Iespējams, jums vienkārši vajag atrast vai pat savām rokām uztaisīt veiksmes amuletu?

Vērsis

2019.gads atnesīs Vēršiem neskaitāmus patīkamus mirkļus, it īpaši darba un biznesa jomā. Gada sākumā radīsies lieliska izdevība pārdomāt savu pagātni un atbrīvoties no negatīvisma sloga.

Astrologi iesaka Vēršiem nesteigties ar krasu pārmaiņu īstenošanu – Visums pats ieviesīs savas korektīvas un iedarbinās nepieciešamos mehānismus. Zvaigznes un planētas atbrīvos Vēršus no nevajadzīgiem pārdzīvojumiem.

Šis gads ritēs pavisam rāmi un mierīgi, turklāt ļoti veiksmīgi izrādīsies gan komandas, gan individuālais darbs. 2019. gadā zvaigznes centīsies palīdzēt Vērsim svarīgāko jautājumu risināšanā.

Skorpions

Gandrīz visu 12 mēnešu garumā Skorpionu dzīves enerģija sitīs augstu vilni. Šis gan nebūs tas veiksmīgākais laiks, lai palaistos slinkumā, gluži otrādi, jāsteidz izmantot visas piedāvātās izdevības. Skorpionu sagaida veiksme gan darbā, gan mīlestībā. Planētu stāvoklis labvēlīgi ietekmēs arī finansiālo labklājību.

Brīvos līdzekļus varēs droši iztērēt vērtiem pirkumiem. Skorpionus sagaida globālās pozitīvās pārmaiņas mīlestībā. Tas attiecās gan uz brīviem, gan attiecībās esošiem Skorpioniem.

Viņiem vienkārši jāizvairās no nevajadzīgiem konfliktiem, un cilvēki paši meklēs Skorpionu sabiedrību. 2019. gadā var veltīt laiku savu kaitīgu ieradumu apkarošanai, jo tie bloķē cilvēka enerģētiku. Tas skar gan atkarības, gan pārēšanos, gan visu pārējo, kas traucē Jums pilnvērtīgi dzīvot.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru