Lai izdabātu Dzeltenai Zemes cūkai, astrologi iesaka noteikti neizvēlēties sekojošo krāsu apģērbu

2019.gadā Dzelteno Zemes Suni nomanīs jauns aizbildnis – Dzeltenā Zemes Cūka. Tas nozīmē tikai vienu – tavs iepriekšējā gada svinību tērps lieliski noderēs arī jaunā 2019. gada sagaidīšanai! Taču ir kāda nianse: stilisti iesaka izvēlēties tieši kleitu, savukārt tās piegriezums lai paliek jūsu pašu ziņā, galvenais, lai tā piestāv jūsu figūrai.

Cūka ir gudrs un uzticams dzīvnieks, tā novērtēs taupīgumu, nevis izšķērdību. Stāsta, ja neizdosies izdabāt viņai Jaungada naktī, tad turpmākās 365 dienas tevi vajās finansiālās grūtības. Ko lai velk svētkos, lai pielabinātos nākamā gada aizbildnei? Mēs piemeklēja katrai Zodiaka zīmei atbilstošākus tērpus, kas palīdzēs pievilināt laimi un veiksmi jaunajā gadā.

Kādas krāsas tērpos sagaidīt jaunu, 2019. gadu

Nav noslēpums, ka nākamā gada aizbildnei Cūkai īpaši labpatīk dzeltena krāsa. Tas ir galvenais, nevis vienīgai tonis, ka spēs pievilināt veiksi Jaungada naktī. Pa cik Cūka ir ne vien Dzeltena, bet arī Zemes, dažādi atturīgi dabiskie toņi – smilšu, bēšs, rūsgans, vara, riekstu, brūngans, grafīta, zaļš – būs aktuāli ne vien Jaungada naktī, bet arī visu nākamo 2019. gadu.

Astrologi iesaka ņemt vērā arī savas stihijas krāsu paleti. Visvairāk noveicies Zemes stihijas zīmēm – Vēršiem, Jaunavām un Mežāžiem, jo viņu brūni-dzeltenu krāsu palete praktiski pilnībā sakrīt ar aktuālo Zemes Cūkas gada paleti.

Taču arī pārējiem izdosies piemeklēt atbilstošus tērpus!

Katrai Zodiaka zīmei atbilstoša krāsa

Auns

Auni ir enerģiskas, drošsirdīgas, kaislīgas, bieži vien stūrgalvīgas, bet reizēm arī viegli aizvainojamas būtnes. Stilisti un astrologi piedāvā Auniem izcelt savu raksturu ar sarkanu toņu (spilgti sarkanu, burkānu sarkanu, oranžu) svinību tērpu.

Kleitas piegriezumam jābūt pietiekami ieturētam, vienkāršam, bet tai pašā laikā arī atklātai. Ja šajā Jaungada naktī nevēlies vilkt sarkanu, noteikti papildini savu koptēlu ar sarkaniem aksesuāriem – zīda šalli, auskariem, rokassomiņu vai kurpēm.

Vērsis

Atvērtu un mērķtiecīgu Vēršu firmas zīme ir dziļi piesātināta zila krāsa. Pieticīga piegriezuma tērpu papildini ar masīvām zelta krāsas rotaslietām vai spilgtu meikapu ar akcentu uz acīm.

Vērsis ir Zemes stihijas zīme. Izņemot zilo krāsu Jaungada svinībām lieliski piestāvēs dzintara, bēša, zeltaina, olīvzaļa vai tumši dzeltena krāsa.

Dvīņi

Jaungada naktī Dvīņi var palutināt sevi ar neierasti vēsu toņu apģērbu – baltu, bāli zilu, sudrabainu, purpursarkanu, pelēku vai perlamutra. Rūpīgi piemeklētas rotaslietas palīdzēs līdzsvarot koptēlu, salikt akcentus un izcelt šīs zīmes duālo dabu.

Modes eksperti iesaka Dvīņiem izvēlēties pāra rotaslietas, piemēram, uzvilkt 2 rokassprādzes (uz katras rokas), 2 gredzenus vai 2 ķēdītes. Astrologi ir pārliecināti, ka šāds triks palīdzēs piesaistīt mīlestību un veiksmi.

Vēzis

Vēži ir ļoti romantiskas būtnes, kas augstu vērtē mājīgumu un komfortu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm piestāvēs samta vai zīda tērpi siltajā krāsu gammā: persiku, vaniļas, bēšā, sinepju vai gaiši dzeltenajos toņos.

Mājīgi-bohēmisko tēlu stilisti iesaka papildināt ar elegantu frizūru, dekoratīvām sprādzēm, pērlēm vai putnu spalvām. Šādā gadījumā nevajadzētu izmantot nekādus citus aksesuārus, lai nepārsātinātu elegantu koptēlu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru