Lietas, kas nes neveiksmi un bēdas. Nekādā gadījumā nenes tās savā mājoklī. Lūk, saraksts!

Šodien vēlos pastāstīt par lietām, kuras nav vēlams nest mājās. Atnesot šos priekšmetus savā dzīvesvietā, jūs piesaistīsiet neveiksmi un daudz problēmu. Pirms ienest kādu lietu mājā, rūpīgi jāpadomā – vai to vajag?

Ir pat gadījumi, kad ieraugot kādu lietu veikalā, ļoti vēlamies to iegādāties, bet pērkot un atvedot mājās, saprotam, ka būtu varējuši bez tās varētu iztikt. Ļoti bieži no cilvēkiem dzirdu, ka viņus vajā neveiksmes un pastāvīgas problēmas. Lai ko viņi darītu, viss noved pie sabrukuma vai burtiski viss krīt ārā no rokām.

Ļaudis sāk vainot apkārtējos vai sevi par atrašanos nepareizajā vietā vai nepareizajā laikā. Bet dažreiz jums vajadzētu atnākt uz savu māju un paskatīties, vai ir kādi priekšmeti, kas veicina jūsu neveiksmes. Ja atpazīstat sevi, pārbaudiet, vai jums ir šie priekšmeti.

Pirmkārt, tie ir visu veidu mākslīgie ziedi. Ja tie jums tika uzdāvāti vai jūs tos iegādājāties, nekādā gadījumā nenesiet tos uz mājām. Mākslīgie ziedi nespēj dot jūsu mājām labu enerģiju, jo tie ir miruši pašā būtībā. Šādi ziedi ne tikai nenesīs jums veiksmi, bet arī nedos nekādu progresu darba frontē.

Pirms kāds tev uzdāvina vecas lietas, padomā, vai tās tev ir vajadzīgas. Jo tu nevari zināt, ar kādu enerģiju otrs tos valkājis. Ir reizes, kad jūs mantojat lietas un nēsājat tās. To nevajadzētu darīt. Citu cilvēku lietas var iznīcināt jūsu dzīvi. Labāk, ja jums ir viena vai divas lietas, bet tās būs jūsu.

Citu cilvēku apavus, īpaši uz papēžiem, nevajadzētu ienest savās mājās. Pat tad, ja to īpašniece bija jūsu māsa vai kāds jums tuvs cilvēks. Jebkurš papēdis radīs nepatikšanas tavā mīlestības dzīvē. Jūsu mājā ieviesīsies nesaskaņas ar dzīvesbiedru vai pat draudēs šķiršanās.

Ja uzduries kādai skaistai lietai, piemēram, statuetei vai senlietām, tad ļoti kārtīgi jāizsver un jāpadomā, vai nest uz mājām vai nē. Un, ja jūs joprojām ienesat šādas lietas mājā, tad tām ir jāatvēl noteikta vieta, kur tās tiks uzglabātas, nevis visā dzīvoklī, bet gan kādā konkrētā mājokļa daļā, nevis tajā, kur guļat vai ēdat. Šādas senlietas var radīt veselības problēmas.

Bieži vien ir sastopami cilvēki, kuriem kabatās vai makā ir šausmīga nekārtība. Cilvēki ne vienmēr to uztver nopietni. Daudziem tas ir ieradums. Bet, ja kabatās ir miskaste, var nopirkt gan  jaku, pidžamju vai halātu. Tas ne pie kā laba nenovedīs, tikai radīs haosu tavā dzīvē. Atkritumi vecu čeku, konfekšu papīriņu veidā radīs tikai apjukumu un neveiksmes biznesā. Nekādā gadījumā nevajadzētu glabāt dokumentus guļamistabā.

Lasi vēl: Pamestā mājā es atradu kastīti, sāku to pētīt un ieraugot šo man pat sāka trīcēt rokas!

Ja dāvanas tev pasniedz cilvēki, kas tev nav patīkami, tev tās nav jānes mājās, bet jāatstāj darbā vai jāuzdāvina kādam citam. Labākajā gadījumā, protams, šīs dāvanas nevajag ņemt rokās.

Daudziem cilvēkiem patīk savās mājās izlikt dažādas gleznas. Bet viņi ne vienmēr tos ievieto pareizi. Pirms pakarināt jebkuru attēlu, jums ir jāsaprot, kas uz tā ir attēlots. Ja attēlā ir attēlots negatīvs vai vientuļš nelaimīgs cilvēks, tad no šāda attēla labāk atturēties. Tā kā ar vientulības enerģiju arī jūs dzīvē varat kļūt par vientuļu cilvēku. Bet labāk nenest to mājās.

Pirms atnesi šādu lietu, rūpīgi pārdomā, vai tev tā ir vajadzīga un vai tā tev nesīs pozitīvu enerģiju, kas ir svarīga mūsu dzīvē un no kā atkarīga veiksme.

COMMENTS

Pievienot komentāru