Lietas no PSRS laika, kuras nekādā gadījumā nedrīkst izmest

Padomju Savienībā ražotāji ievēroja stingrus valsts standartus. Gadījumi, kad mūsu acu priekšā sagruva jauna lieta, bija reti. Šodien mēs varam tikai sapņot par bijušo kvalitāti … un uzmanīgi izmantot tos priekšmetus, kas ir saglabājušies kopš PSRS laikiem.

ir 10 padomju lietas, no kurām grēks atteikties!

  1. Zenit fotokamera

Visi par “Zenit” fotoiekārtām ir dzirdējuši ne reizi vien. Profesionāli fotogrāfi ir gatavi nopietni ieguldīt ierīcēs, kuras (pēc tik daudziem gadiem!) joprojām uzņem augstas kvalitātes attēlus!

  1. Gaļas maļamā mašīna

Šī iekārta lieliski noderēs ne tikai gaļas malšanai. Arī smilšu mīkla cepumiem sanāks nevainojama.

  1. Skārda kārbas

Visticamāk iepakojumus ar miltiem, cukuru un citiem produktiem gribās noslēpt prom no acīm. Tomēr šīs kārbas var atjaunot, un tās gaumīgi iederēsies tavā virtuvē.

  1. Spēle “Elektronika”

Ak, katra padomju bērna sapnis! Fakti runā par ierīces aktualitāti: to sludinājumu skaits, kuri vēlas iegādāties spēli, ir graujoši liels.

  1. Pulkstenis “Elektronika 6”

Te viss ir skaidrs – šie pulksteņi ir mūžīgi.

  1. Riekstiņu panna

Ar to sanāk paši garšīgākie riekstiņi. Bet garša neizbēgami atgādina bērnību!

  1. Ledusskapis ZIL

Sadzīves tehnikas pasaulē tas ir uzticamības un kvalitātes standarts. Ja tu atjaunosi veco ledusskapi, viņš rotās jebkuru virtuvi.

  1. Stikla glāze – mērglāze

Neaizvietojama lieta mājsaimniecībā. Šīs glāzes izskatās stilīgi un turklāt tās sniedz ne mazāk priekšrocības. Vecajās receptēs miltu un cukura daudzumu norāda glāzēs.

Lasi vēl: Tieši šīs lietas izrādās pašas bīstamākās tavā dzīvoklī. Es pat iedomājusies nebūtu!

  1. Forma ledenēm

Padomju mājsaimnieces pašas gatavoja konfektes uz kociņa. Kāpēc mums to neizmēģināt? Galvenā priekšrocība ir tā, ka esi pārliecināts par salduma sastāvu, kas teik bērnam.

  1. Trauki

Vienkārši izņemt to no vecmāmiņas vai mammas skapja. Tos var lietot gadiem! Starp citu, padomju truki pilnībā atbilst mūsdienu modei.

Avots:

interesno

COMMENTS

Pievienot komentāru