Lietas un priekšmeti mājā, kas var atņemt cilvēkam pozitīvo enerģiju. Liec aiz auss!

Ikviens zina par enerģētisko vampīru esamību. Cilvēkiem bieži šķiet, ka tie var būt tikai tādi sabiedrības locekļi, kuri izceļas ar toksiskumu, tieksmi gausties un sūdzēties, kā arī izrāda pasīvu agresiju. Jā, šādi cilvēki bieži izsmeļ kāda cita enerģiju, bet to spēj ne tikai viņi. Ir arī lietas, kam piemīt vampīrisms. Minēsim vairākas no tām.

 

Priekšmeti ar negatīvu enerģētiku

 

Tie var būt jebkādi šķietami nenozīmīgi priekšmeti, kas pasniegti cilvēkam kā dāvana.Tie ir noburti un domāti, lai ietekmētu cilvēka enerģiju. Kontaktējoties ar šādām lietām, indivīds zaudēs spēkus un piesaistīs negatīvo.Tāpēc jebkura lieta cilvēka dzīvē nenotiks pēc labākā  scenārija, ik pa brīdim dažādās jomās parādīsies problēmas.

 

Nekrotiski priekšmeti

 

To skaitā ietilpst šalles, kas izgatavotas no dzīvnieku ādām, figūriņas, kuru izgatavošanā un dekorēšanā izmantoti beigti kukaiņi, gleznas ar apokaliptiskām ainām.
Ja cilvēks pastāvīgi pieskaras šādiem priekšmetiem, tur tos redzeslokā, viņš sev piesaistīs problēmas, galvenokārt veselības jomā.Šie priekšmeti pastāvīgi iedragās veselību, tā kļūs nestabila. Cilvēks jutīsies slikti, secinās, ka zaudē spēju kontrolēt savu ķermeni.

Lasi vēl: Kad vecmāmiņa aizgāja aizsaulē, nabadzīgā mazmeita saņēma mantojumā ko tādu, kas pat sapņos nebija rādījies

Aleksandrīts

Šis dārgakmens ir bīstams, bet tikai daiļā dzimuma pārstāvēm. Ilgstoši uzturoties šā dārgkmens tuvumā,  jauna sieviete cietīs sakāves personīgajā dzīvē. Mīlas frontē viņai neveiksies, vīrieši no viņas novērsīsies, atteiksies sazināties. Vārdu sakot, vientulība kļūs par jaunās dāmas mūžīgo pavadoni.

 

Visas minētās lietas nedrīkst turēt mājoklī. Tev ir jāatbrīvojas no tām pēc iespējas ātrāk, lai neradītu nepatikšanas un nepiesaistītu nelaimes.

COMMENTS

Pievienot komentāru