TOP 5 tautas padomi, kā zelta izstrādājumi var piesaistīt naudiņu tavai dzīvei; ļoti viegli!

Zelts ir dārgmetāls, no kura darinātās rotaslietas mīl visas daiļā dzimuma pārstāves.
Šim metālam jau izsenis ir piedēvētas daudzas maģiskas īpašības, tāpēc visi pret to izturas uzmanīgi. Ar zeltu ir saistītas arī daudzas zīmes, kas tiek nodotas no paaudzes paaudzē.

 

Tas nenozīmē, ka visi ar zeltu saistītie ticējumi darbojas. Bet  vairāki no tiem praksē ir pierādījuši savas tiesības pastāvēt. Šos ticējumus mēs apspriedīsim turpmāk.

 

Ja  tu atrodi zelta rotaslietas uz zemes

 

Šajā gadījumā zelta priekšmeti nenesīs veiksmi un laimi. Lieta tāda, ka zelts uzkrāj tā cilvēka enerģiju, kas to ir nēsājis, un pēc tam nodod to tam, kurš paņēmis zelta izstrādājumu.

 

Nav vērts riskēt, paņemot atrastās rotaslietas. Pastāv liela varbūtība, ka dzīve pēc šādas darbības pasliktināsies.

 

Ja tu pazaudē laulības gredzenu

 

Tas arī neliecina neko labu. Laulības gredzens ir mīlestības simbols. Ja cilvēks pazaudē šo rotu, viņš sāks konfliktēt un strīdēties ar partneri. Iepējams, kārtējais skandāls novedīs pie romantisku attiecību beigām.

 

Laulību gredzeniem jābūt vienā krāsā. Tikai tādā veidā laulātie varēs glābt laulību, palikt kopā daudzus gadus. Ja gredzeni ir dažādās krāsās, tad pārim pastāvīgi būs domstarpības.

 

Strīdi attiecības nestiprinās, bet tikai sabojās, novedīs līdz tādam līmenim, ka partneri vienkārši izšķirsies.  Ja tu sapņoji par zeltu, no šāda sapņa nevajag baidīties. Tas norāda uz to, ka cilvēks garīgi attīstās, sasniedz jaunu attiecību līmeni. Pārskatāmā nākotnē viņa dzīve var mainīties uz labo pusi, kas viņu noteikti iepriecinās.

Lasi vēl: Lietas un priekšmeti mājā, kas var atņemt cilvēkam pozitīvo enerģiju. Liec aiz auss!

Ja tu vienlaicīgi rotājies ar sudraba un zelta izstrājumiem

 

Bieži var dzirdēt, ka tas liecina par gaumes trūkumu. Tiešām šie divi metāli viens otru atgrūž, tajā pašā laikā atņemot cilvēkam to labvēlīgo ietekmi. Zelta un sudraba vienlaicīga nēsāšana nevar kaitēt indivīdam, taču tas viņam arī nepalīdzēs risināt dzīves problēmas.   Visas šīs zīmes nedrīkst aizmirst, tās vienmēr ir jāievēro. Šajā gadījumā nekas neapdraudēs tavu labklājību.\\

Pievienot komentāru