Liktenīgā tikšanās un kaislīgas jūtas šīm zodiaka zīmēm ir gaidāma no 7. līdz 14.maijam

Pilnmēness periods nepaliek nepamanīts. Ir dažas zodiaka zīmes, kurām īpaši veiksies šajā laikā.

Tāpat kā kāpurs pārvēršas par tauriņu tāpat arī pārmaiņas viņiem ir izšķirošas un pat vajadzīgas. Un izmaiņu iemesls būs jauna tikšanās maija periodā.

Pēc 7. maija pilnmēness iedarbība samazināsies, taču Vērsis pat nepamanīs fāzes maiņu. Vispārējs enerģijas kritums nemaz šo zodiaka zīmi neietekmēs. Šajā laika periodā vēršiem ir gaidāma svarīga tikšanās, kura izmainīs viņu dzīvi.

Vērsis sasniegs savas karjeras augšotni. Viņi varēs vadīt nopietnus projektus, veidot jaunus plānus un vadīt komandu. Var piedāvāt labu darbu ārzemes no kura nevajadzētu atteikties.

Satiksiet cilvēku, kurš jums palīdzēs tikt līdz pašām karjeras kāpņu virsotnei. Nepalaidiet garām tikšanos ar šo cilvēku.

Mežāžiem ir stiprs iekšējais enerģijas lādiņš. Viņiem mēness fāzes maiņa arī paliks nepamanīta. Mēness nespēs ietekmēt, ne jūsu veselību, ne arī emocionālo stāvokli.

Šajā periodā jūs satiksiet cilvēku, kurš vēlāk kļūs par jūsu otro pusīti, kuru jūs tik sen jau gaidāt. Šīs zīmes pārstāvji spēj lēnām virzīties uz priekšu savu dzīves mērķu sasniegšanā.

Bet dažreiz ir vērts bremzēt, apstāties un paskatīties apkārt. Kad jūs to spēsiet, tad arī satiksiet savu liktenīgo cilvēku un jūsu priekšā pavērsies jaunas, kaislīgas jūtas.

Un ja radinieki uzskatīs tavu mīļoto par tev pienācīgu, tad jūsu laime būs mūžīga. Dodiet liktenim iespēju darīt sevi laimīgu. Kā arī šajā laikā ir liela iespēja tikt pie jauna amata un tur kļūt par līderi.

Dilstošā mēness periods pozitīvi ietekmēs Dvīņu dzīves stāvokli. Viņi atbrīvosies no visa nevajadzīgā un atbrīvosies no sliktām partnerattiecībām. Ar prieku pārkārto savu mājokli un iespējams pat izveido jaunu, skaistu remontu.

Personīgajā dzīvē viņi ir gatavi pieņemt jaunus notikumus, kuri izmainīs jūsu dzīvi. Ir reizes, kad jums ir jāierobežo vēlmes un emocijas. Pienāks periods, kad varsiet skaļi sapņot, un ”lidot” emociju virpulī.

Tikšanās ar cilvēku, kurš var apgriezt visu jūsu pasauli kājām gaisā. Šī tikšanās notiks jebkurā dienā. Baudiet pavasara nedēļu ar jaunām emocij;am un kaislīgām attiecībām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru