Ļoti garšīga un ātri pagatavojama saldējuma torte nieka 15 minūšu laikā

Vasaras karstumā vajadzētu arī atveldzēties – piedāvāju nogaršot ļoti garšīgu un neticami skaistu saldējuma torti. Nieka 15 minūtes vakarā un jau no rīta jūs varēsiet baudīt izcilu desertu.

Torte sanāk ļoti maiga un gaisīga – mēli var norīt! īpaša rozīnīte – sāļie riekstiņi, kas piešķir kontrastu saldumam un padara torti neatkārtojamu. Lai pilnībā saprastu manu sajūsmu, tā ir jānobauda.

Turklāt saldējuma torte ir pavisam ātri un vienkārši pagatavojama no pavisam neliela visiem pieejamu produktudaudzuma.

Savukārt gala rezultāts noteikti pārspēs jūsu cerības! Es jums to varu garantēt! Pievienojaties, es jums pastāstīšu, kā mājas apstākļos pagatavot saldējuma torti!

Sastāvdaļas:

  • trekns saldais krējums (33-35%) – 350 ml;
  • vārīts iebiezinātais piens – 2 bundžas pa 380 g;
  • Oreo cepumi – 400 g (var aizvietot ar jebkādiem citiem sendviču tipa cepumiem);
  • sāļie rieksti (zemesrieksti) – 150 g.

Pagatavošana

  1. Dziļā bļodā sajauc labi atdzesētu saldo krējumu un 1 bundžu auksta vārītā iebiezinātā piena (liekat visu uzreiz). Kuļ ar mikseri, līdz vārītais piens pilnībā izšķīst saldajā krējumā un masa kļūst krēmīga un gaisīga.
  2. Lai veidotu torti, izmanto izņemamu apaļo formu cepšanai (man ir 20 cm diametrā). Apakšējo paplāti pārklāj ar cepamo papīru un novieto to uz līdzenās virsmas. Lai tortes malas sanāktu ideāli gludas, ieteicams arī tās pārklāt ar cepamā papīra strēmeli. Var izmantot arī parastu dokumentu kabatiņu.
  3. Oriģinālajā receptē iesaka izmantot Oreo cepumus, taču te var lieliski ietaupīt un ņemt jebkāda veida cepumus ar pildījumu (2 cepumiņi, kas salīmēti ar pildījumu). Cenšaties izmantot ne pārāk saldus cepumus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru