Lūgšana, lai piesaistītu lielu naudu. Tu dabūsi tādus finanšu līdzekļus, kam esi gatavs. Vienkārši izvēlies summu!

Pasaule ir pilna ar bezgalīgām iespējām. Un esot kopībā ar Dievu, viss ir iespējams. Bet tie, kas cer uz To Kungu, tiks atjaunoti spēkā: tie pacels savus spārnus kā ērgļi, tie skries un nepagurs, staigās un pieņemsies spēkā.

– Nauda ir enerģija

– Finanšu sfēra tavā dzīvē ir neaizsargāta pret negatīvām enerģijām un periodiski tā ir jāattīra, bet naudas enerģija jākoriģē.

– Jēdzienu “liela nauda” katrs saprot pa savam, un šī izpratne parāda tavu iekšējo harmoniju ar summām, kuras esi gatavs iegūt noteiktā laika periodā. Šo garīgo paradigmu var mainīt.

– Nauda ir. Tiklīdz būsi gatavs to saņemt un iegūt savā īpašumā, tā parādīsies tavā dzīvē.   

– Lai kāda būtu tava negatīvā attieksme un ieradumi attiecībā pret naudu, no kuriem esi gatavs atteikties, tos tavā dzīvē notur viena lieta – nepatika pret sevi!

– Lūgšana ir izteikta vēlme saņemt un iegūt. Tās laikā paustajiem vārdiem jābūt harmoniskiem, ar iekšējo gatavību. Ja ir disonanse, disharmonija, pie lielas naudas netiksi. Tas Kungs redz tavu sirdi.

Lasi vēl: 3 vīriešu vārdu īpašnieki, kuri neciena savas sievietes. Labāk neiesaisties ar viņiem!

– Vārdiem ir enerģija. Tie nosaka enerģiju pielietošanas virzienu. Lūgšanai kā tekstam, kas sastāv no noteiktām lingvistiskām konstrukcijām, kuras raksturo tavu garīgo stāvokli, verbāli izgaismojot tavus zemapziņas mehānismus, ir pašai sava spēcīga enerģija.

Pievienot komentāru