Lūk, cik ātri var samazināt spiedienu! Turklāt bez tablešu palīdzības. Tev par to ir jāzina…

Ja tev strauji paaugstinās spiediens, tev palīdzēs pareiza elpošana.

2-3 minūtes pie katras izelpas aizturi elpu uz 7-9 sekundēm. Šādā veidā tu strauji vari samazināt spiedienu pa 30 vienībām.

Ir vēl interesanti veidi kā cīnīties ar dažādām kaitēm bez medikamentu izmantošanas:

  • Galvassāpju un migrēnas gadījumā mēģini noteikt, caur kuru nāsi ir vieglāk elpot. Ja sāpes ir jūtamas tajā pašā galvas pusē, tad aizspied šo nāsi un tādā veidā elpot tik ilgi, kamēr sāpes atkāpjas.
  • Bezmiega, paaugstināta nervu uzbudināmības, baiļu lēkmes un hiperintensīvas smadzeņu darbības laikā ir noderīga elpošana caur kreiso nāsi, jo tas nomierina prātu. Elpošana caur labo nāsi ir neproduktīva.
  • Sāpes vēderā bieži ir gastrīta rezultāts. Pārlej ūdeni no vienas 0,5 glāzes uz citu 10-15 reizes un pēc tam izdzer šo ūdeni. Ja to darīsi vairākas reizes dienā, tu aizmirsīsi par sāpēm.
  • Ja gadās sagriezties nebūt ne vienmēr jāizmanto ziedes un pārsēji. Tev ir nepieciešams pacelt sagriezto roku un pakratīt to pēc iespējas ilgāk, vismaz 7 minūtes. Pārsteidzoši, bet fakts: brūce sadzīs ļoti āti un nesāpīgi.
  • Katarakta diagnostika. Ir nepieciešams izgriezt melna papīra gabalu, kura izmērs ir 3×3 cm, un ar adatu izgurt caurumu centrā. Sanāks pašizgatavotas diafragmālās brilles. Tām ir jāatrodas tuvu tavām acīm un jāskatās uz baltu papīra lapu. Ja lapa paliek balta virs visas virsmas, tad redze ir laba. Fiksētu tumšu plankumu parādīšanās uz papīra lapas, it kā tie būtu kā smilšu graudi, būs brīdinājuma signāls! Vai nu tev sāk duļķoties acs lēcu, vai tās ir izmaiņas tīklenē. Jebkurā gadījumā, tev ir jāsteidzas pie ārsta!
  • Ja tev rodas problēmas ar sirdi, tad mēs tev iesakām sagatavot zāles visai diena. Maizes šķēlīti, kas ir pirksta garumā, sadali 4 daļās un uz katras uzpilini 2-4 pilienus baldriāna tinktūru. Ik pēc 4 stundām paņem vienu gabalu mutē. Pakošļā un paturi to vairākas minūtes mutē, un tad norij. Izmanto šīs zāles tik ilgi, kamēr visas sirds problēmas nepazūd.

Lasi vēl: Vīram nepatika mani apaļumi, un viņš aizgāja pie tievākas. Pēc 5 gadiem mēs vēlreiz satikāmies

  • Lai uzlabotu atmiņu, ēd ikdienā salātus ar rīvētiem burkāniem, rozīnēm vai sakapātiem valriekstiem, kas sajaukti ar skābo krējumu. Šādu salātu pastāvīga izmantošana uzturā veicinās smadzeņu šūnu atjaunošanos un uzlabos asinsriti.
  • Ir ļoti viegli atbrīvoties no angīnas. Kad tīri zobus ar mutes skalošanas līdzekli, skalojot muti pirmo reizi visu saturu izspļauj, bet ar otro reizi paturi mutes skalojamo nedaudz ilgāk un paskalo kaklu.
  • Augsta temperatūra: tas var likties smieklīgi, bet melnā punkts, kas uzkrāsots ar zīmuli uz kreisās puses īkšķa, palīdz man tikt galā ar temperatūru.
  • Ja nomoka kuņģa čūla, vemšana, sāpes zarnās, rūpīgi sajauc svaigu vistas olu ar ēdamkaroti miltu un lieto tukšā dūšā. Kurss 10 dienas.
  • Manai meitai bija grēmas, sodu lietoja pastāvīgi. Mums ieteica vienkāršu recepti: ēst 5-6 rozīnes. Un tas viss.

Avots:

falover

Pievienot komentāru