Šī meitene atteicās dzemdēt pirms nebūs uzkrāsojusies; Un tas viss, lai sanāktu labi selfiji

22 gadus veca meitene, kura pirmo reizi dzemdēja, kļuva ļoti populāra. Bet nevis tāpēc, ka viņa dzemdēja, vai viņai būtu 22. Lieta tāda, ka viņa atteicās dzemdēt pirms nebūs uzkrāsojusies!

Patiesībā viņa paziņoja, ka nedosies uz dzemdību istabu, pirms nebūs uzklājusi pilnu meikapa spektru. Skaistule sanesa visu savu kosmētiku uz palātu, kur tad viņa arī krāsojās. Saskaņā ar meitenes vārdiem, viņai bija svarīgi labi izskatīties tik svarīgā dzīves notikumā kā bērna dzemdības.

LīEnDžarela neilgi pirms dzemdībām pēkšņi sāka kliegt pa visu palātu, pieprasot atnest viņas kosmētiku. Pēc tam viņa sāka krāsoties un to darīja tik ilgi, kamēr kontrakcijas kļuva neizturamas.

Turklāt meitene uzņēma visu šo procesu video, gluži kā pašu dzemdību procesu. Tu varētu jautāt, kam tas viss vajadzīgs? Mēs nezinām. Bet, saskaņā ar Lī versiju, tas ir vajadzīgs tāpēc, lai Džarelas meita nākotnē saprastu, cik svarīgi ir vienmēr izskatīties skaisti.

Jāpiebilst, ka meitenes laulātais draugs ir 36 gadus vecs jurists, un viņš nebija pārsteigts par savas sievas uzvedību. Pēc viņa teiktā, meitenei ir neliela “vājība” uz kosmētiku. Katru rītu viņa mostas četros no rīta un vairākas stundas krāsojas spoguļa priekšā. Bez meikapa Lī jūtas neglīta. Ārpus mājas viņa cenšas lieku reizi nesmaidīt, lai nesabojātu savu grimu.

Pati Džarela saka, ka vīrs viņu nesaprot, jo sakot, ka viņa tāpat ir ļoti skaista un viņš meiteni mīl tādu, kāda viņa ir. Bet viņš neko nesaprot, ir pārliecināta meitene! Tāpēc, gatavojoties doties uz dzemdību namu, Lī vispirms sagatavoja milzīgu somu ar kosmētiku, tušu, ēnām, lūpu krāsu, krēmiem un citām nepieciešamām lietām.

Kā saka Džarela, bērna dzemdības ir brīnišķīgi, tā ir pati svarīgākā sievietes pieredze un nav nekā muļķīga izskatīties šādā notikumā lieliski.

Lasi vēl: Lūk, cik ātri var samazināt spiedienu! Turklāt bez tablešu palīdzības. Tev par to ir jāzina…

Krāsojoties vairākas stundas, Lī beidzot laida pasaulē meitiņu, kuru nosauca par Olīviju. Paņemt uz rokām jaundzimušo bērniņu, meitene negaidīti saprata, ka vienīgais, kas patiešām ir dzīvē svarīgs, tas ir būt par mammu.

Tāpēc atgriežoties mājās, Lī pieņēma stingru lēmumu pārstāt katru dienu sagatavot tik apjomīgu grimu, jo nepieciešams taču rūpēties par meitu, nevis par savu ārieni!

Avots:

romashka

Pievienot komentāru