Maģiskas ārstnieciskas zālītes, kuras pasargā no dažādām kaitēm. Iespējams, tev pat prātā nav ienācis, cik tās ir iedarbīgas!

 

Zināms, ka ir maģiski augi, kurus izmanto ne tikai dažādu slimību ārstēšanai, bet arī, lai atbrīvotos no negatīvisma savā dzīvē. Pēc ekspertu paustā, augi var ietekmēt cilvēka veiksmi un laimi.

Dažādu augu maģiskās īpašības bija zināmas pirms daudziem gadiem, ļaujot cilvēkam ne tikai atbrīvoties no slimībām, bet arī piesaistīt panākums un mīlestību, kā arī ietekmēt indivīda nākotni un aizsargāt no bēdām un nedienām.

Lasi vēl: Viņš laulībā bija vien 2 nedēļas un bija maigi sakot uz mutes piedzīvojot šo! Jaunā pāra stāsts

Vējmietiņi

Šo augu izmanto, lai pasargātu cilvēku no ļaunas acs un ļaunajiem gariem. Tas ļauj piesaistīt veiksmi, laimi un pozitīvas domas. Žāvētus vējmietiņus ieteicams pakārt pie mājokļa ārdurvīm –  tas piesaistīs veiksmi, laimi un pozitīvas domas.

 

Pelašķis

Lai piesaistītu labklājību savam mājoklim, ieteicams  izžāvēt pelašķus un novietot  tos tur, kur tiek glabāta nauda.

 

Asinszāle
Šis augs palīdz aizsargāties no ļauniem cilvēkiem, piesaista veiksmi, laimi un pozitīvas domas. Tas būs labs talismans tiem cilvēkiem, kuam ir savs bizness. Atbrīvo no ļaunumas un uzlabo veselību.

 

Ivan da Maria

Austrumslāvi uzskatīja, ka šajā ziedā ir apvienoti zemes un debesu savienojumi: zieds var cilvēkiem  ļaut sazināties ar dieviem. Šis zieds ir spēka zāle. Tiek uzskatīts, ka tas var palīdzēt sasniegt iņ un jaņ harmoniju, nest to, kas cilvēkam trūkst, – pilnīgu laimi dzīvē.

 

Šis augs palīdz cilvēkiem iegūt gudrību, vairot mīlestību un laimi. Lai piesaistītu veiksmi ģimenes dzīvē, ieteicams augu izžāvēt un novietot guļamistabā.

 

Staģe
Aizsargā pret nobrīnējuma un ļaunas acs, palīdz uzveikt smagu depresiju un uzlabot veselību.

 

Āboliņš
Ar šā auga palīdzību tu vari iekarot tā cilvēka sirdi, kurš tev patīk visvairāk.

 

Dadzis
Labi palīdz pasargāt māju no nobrīnējuma, ļaunas acs, kā arī  vairot mājinieku pašapziņu. Ja ģimenē ir izcēlušās ķildas, dadzi ieteicams novietot pie guļamistabas durvīm.

 

Ceļtekas
Šis augs palīdz piesaistīt veiksmi tavam mājoklim un pasargā no visām likstām.

 

Nātres
Šo augu izmanto ne tikai dziedināšanas nolūkos, bet arī kā talismanu, lai izdzītu ļaunos garus. Parasti to piekar pie ārdurvīm.

 

Šaurlapu ugunspuķe

Šim augam ir tonizējoša iedarbība, tas palīdzēs pasargāt tevi no nabadzības.

 

Ganu plikstiņš

Ar šā auga palīdzību tu vari piesaistīt savam mājoklim veiksmi, laimi un mīlestību.

 

Piparmētra
Šis augs aizsargā māju no negatīvās enerģijas, palīdz uzveikt smagu depresiju un nomāktību.

COMMENTS

Pievienot komentāru