Mammas terapija – mammas vārdu maģija

Bērns jūt mīlestību

Reiz es izlasīju, ka bērnam vajadzētu pēc iespējas biežāk teikt frāzi: „Vai tu zini, ka, ja mums būtu iespēja izvēlēties, tad no viesiem pasaules bērniem mēs izvēlētos tieši tevi.” Kad es pirmo reizi pateicu to Matvejam, viņš bijis vienlaicīgi pārsteigts un sajūsmināts. Tagad šī frāze, kopā ar jautājumu „Vai es tev šodien jau teicu, ka es tevi mīlu?” ir stabili ienākusi mūsu dzīvē.

Izvietošanās terapijā ir tāds jēdziens kā „atļaujošās frāzes” – frāzes, kuras mēs izsakām pozicionēšanas laikā un tās maina cilvēku dzīves izjūtu, dziedina viņu dvēseles. Parasti tie ir vienkāršie vārdi par mīlestību, pieņemšanu vai nožēlu. Tad lūk, esmu atklājusi, ka sakot šīs frāzes bērniem nakts laikā, daudzas problēmas tiek atrisinātas pašas par sevi. kādas tās mēdz būt, un kādas saku es:

  • „Tev nevajag neko darīt manis dēļ, es mīlu tevi par to, ka tu esi”
  • „Es esmu ļoti priecīga par to, ka tu esi.” īpaši palīdz, ja bērns bijis nevēlams.
  • „Esmu priecīga, ka tu esi puika”, ja gadījumā gribējāt meitu.
  • „Mēs ar tēti tevi ļoti mīlam, tu esi mūsu dēls.” Atslēgas frāze ir „mēs”, ja jums ir tendence dalīt bērna uzmanību.
  • „Man ļoti žēl”, šī frāze ir piemērota tad, ja dienas laikā jūs bijāt sastrīdējušies vai sodījuši bērnu.
  • „Es lepojos ar tevi.” Tad, ja cenšaties padarīt bērnu par to, kas viņš patiesībā nekad nebūs.
  • „Es tevi mīlu.” Trīs burvju vārdi pret visām likstām.

Kā izvēlēties frāzes?

Var un vajag mēģināt dažādas. Un jūs sapratīsiet, kāds būs jums un jūsu bērnam dotajā brīdī vajadzīgas. Kad bērns sadzird kaut ko, kas viņam dotajā brīdī bijis svarīgs, viņš izelpo un atslābst.

Maģisko vārdu izteikšanai vajag sagatavoties, to nedrīkst darīt mehāniski. Lai vārdi būtu maģiski, tos ar šo maģiju būtu jāuzlādē. Bet lādiņš, kas nepieciešams mūsu bērniem atrodas mūsu sirdī.

Reizēm, lai pateiktu šādus vārdus saviem bērniem, kaut kas līdzīgs savā sirdī jāpasaka saviem vecākiem. Dažas pirmo seansu laikā raud pie sava mazuļa, tas notiek dēļ pašu bērnības aizvainojumiem. Bet maģija ārstē tai skaitā arī pašas mātes sirdi.

Seanss nedrīkst būt pārāk ilgst. Tās ir nieka trīs-piecas minūtes. Taču emocionāli piesātinātas minūtes. ir svarīgi darīt to pa mazai druska, bet regulāri.

Lasi vēl: Satriecoša šašlika marinādes recepte, kuru man atklāja sievastēvs-gruzīns, tā izglābs pat sīkstāko gaļu

Nedrīkst nenovērtēt mātes izteikto vārdu spēku.

„Es mīlu tevi. Es lepojos ar tevi. Tu mums esi labākais dēliņš,” kas var būt vienkāršāks un burvīgāks, par šiem vārdiem, kas izteikti no visas mīlošās sirds?

Avots:

vality

COMMENTS

Pievienot komentāru