Man ir 56 gadi, esmu stāvoklī un nezinu no kā. Ir vairāki kandidāti – pensionārs, pusaudzis, par trešo variantu vispār bail domāt

Šī stāsta galvenā varone negaidīja, ka atkal kļūs par māti 56 gadu vecumā. Un vēl jo vairāk, viņa nebija gatava tam, ka nezinās bērna tēva vārdu. Vīriešu uzvedība šokēja visus tuviniekus.

Šis stāsts sākās brīvdienā. Tajā dienā Ludmila Fedorovna ieradās apciemot savu dēlu un vedeklu, lai redzētu savus mazbērnus. Bet šajā dienā viņa neizskatījās omā. No jautrības nebija ne miņas.

Vedekla aicināja viņu iedzert tēju un uzēst zefīrus. Bet, tiklīdz sievietei bija laiks nobaudīt delikatesi, viņa nekavējoties skrēja uz tualeti. Dēls vispirms nodomāja, ka viņa ir saindējusies ar pārtiku. Un, kad māte atgriezās pie galda, viņai jautāja, vai viņa ir vesela. Un tad vīramāte apdullināja vedeklu un dēlu ar savu atbildi. Viņa pastāstīja, ka ir stāvoklī, bet nezina, no kā ir bērns.

Lasi vēl: Māte atdeva savu mazulīti čigānu taboram, lai dabūtu naudu alkoholam. Kā izveidojusies meitenes dzīve pēc 20 gadiem

No šīm ziņām jaunā meitene nometa tasi tējas. Šīs ziņas patiešām bija šokējošas. Galu galā Ludmilai Fedorovnai ir 56 gadi. Neviens nevarēja iedomāties, ka viņa nonāks šādā situācijā. Visu brīvo laiku sieviete vai nu strādāja, vai pieskatīja mazbērnus. Bet, kā izrādījās, ne dēls, ne viņa sieva nezināja, kas patiesībā notiek mātes dzīvē.

Dēls nolēma pajautāt, vai tā varētu būt kļūda. Tomēr Ludmila Fedorovna jau ir veikusi USG. Pārbaudes rezultāts apstiprināja, ka viņas grūtniecībai jau ir 11 nedēļas.

Pāris bija vēl vairāk pārsteigts, kad viņi jautāja, kurš varētu būt tēvs. Sieviete teica, ka ir trīs varianti. Ar pirmo iespējamo kandidātu viss bija skaidrs. Pāvels Vitaļjevičs dzīvoja vienā mājā ar Ludmilu, bija vecs, vientuļš. Bet Igora un Antona varianti vienkārši šokēja ģimeni. Jaunajiem puišiem bija 25 un 20 gadi, viņi strādāja tajā pašā noliktavā, kur pati sieviete.

Ne dēls, ne vedekla nesāka tālāku izmeklēšanu. Viņi tikai jautāja, ko mamma darīs. Sieviete bija apņēmusies dzemdēt. Ārsti ir pārliecināti, ka bērns attīstās normāli, un problēmām, neskatoties uz viņa vecumu, nevajadzētu rasties. Un pēc dzemdībām Ludmila veiks DNS testu.

Kopš šī brīža ģimenes dzīve nav daudz mainījusies. Bet tuvinieki sāka pret manu māti izturēties vēl rūpīgāk. Viņai tika atrasts labi apmaksāts ārsts, kurš pieskatīja viņu visā grūtniecības laikā. Ilgu laiku Ludmila Fedorovna mēģināja slēpt savu vēderu. Un beigās neviens neko nenojauta līdz brīdim, kad viņa atnesa slimības lapu.

Ziņa, ka noliktavas darbiniece, kurai jau ir mazbērni ir stāvoklī, satrauca visu noliktavu. Visvairāk uztraucās Igors un Antons, kuriem bija aizdomas, ka tas varētu būt viņu mazulis. Pašā dekrēta sākumā Ludmilas dēla dzīvoklī ieradās negaidīti viesi. Pirmais ieradās Igors. Jaunais vīrietis bija pārliecināts, ka sieviete no viņa ir stāvoklī, un viņš sacīja, ka viņš netaisās precēties. Un tomēr viņš teica, ka maksās uzturlīdzekļus bērniem un nodrošinās mātei un mazulim visu nepieciešamo. Bet viņš nevēlējās, lai būtu kaut kā saistīts ar bērna audzināšanu.

Tiklīdz Igoram bija laiks aiziet, durvju zvans atkal atskanēja. Antons ar māti stāvēja uz sliekšņa. Tā bija viņa, kas runāja par savu dēlu. Sieviete sacīja, ka ir gatava maksāt jebkuru summu, ja vien neviens nezina par viņas bērna romānu ar kādu, kas ir daudz vecāka par viņu pašu. Turklāt Antons drīz gatavojās precēties.

Dabiski, ka šī stāsta varone naudu neņēma. Viņai bija nepatīkami vērot, kā abi puiši viens pēc otra atsakās no atbildības. Bet drīz pēc viņu apmeklējuma durvju zvans atskanēja trešo reizi. Šoreiz uz sliekšņa stāvēja Pāvels Vitaļjevičs. Viņš atnesa ziedus, kūku un paziņoja, ka ieradies satikties. Tikai tajā dienā viņš uzzināja, ka Ludmila gaida bērnu. VVientuļais vīrietis vienmēr ir cerējis izveidot ģimeni. Un tas, ka tas notika vēlīnā vecumā, viņu nemaz neuztrauca. Viņš teica, ka viņš būs labākais mazuļa tēvs, kādu viņa var iedomāties.

Sievietes dēls un vedekla brīnījās, kāpēc tad viņš nāca pie viņiem, nevis pie viņas. Viss izrādījās vienkāršs – vīrietis devās viņus personīgi uzaicināt uz kāzām. Pāvels Vitaļjevičs jau ir izteicis piedāvājumu savai izredzētajai, un viņa tam piekrita.

Abi apprecējās mēnesi vēlāk. Un pēc dažām nedēļām viņu ģimenē parādījās ilgi gaidītais mazulis. Ludmila Fedorovna dzemdēja veselīgu meiteni, kuru sauca Vasilisa. Drīz pēc dzemdībām viņa nolēma veikt DNS testu un nenožēloja. Patiesībā meitenes tēvs izrādījās Pāvels Vitalijevičs. Tik pārsteidzoša un priecīga sagadīšanās!

COMMENTS

Pievienot komentāru