Mani šogad piemeklē likstas, tad es atradu šo rakstu, kur Aleksandrs Šeps stāsta par veiksmes talismaniem – mana dzīve mainījās!

Tev ir grūta un piesātināta dzīve? Ja neveiksmes tev seko pa pēdām, tad mags Aleksandrs Šeps iesaka iegādāties šos veiksmes un labklājības talismanus.

Lasi vēl: Māte no aizsaules katru nakti nāca pie dēla sapnī un no sava kapa uzdeva tikai vienu jautājumu

Zelta pavediens uz rokas piesaista veiksmi

Daudzi jau zina par sarkanā diega iedarbību, kurš apsiets uz rokas. Tomēr  šajā grūtajā laikā spēcīgākais talismans būs zelta pavediens uz plaukstas locītavas.

Dzeltenas vai zelta krāsas pavediens uz rokas būs ļoti spēcīgs. Tāpat arī tik pat stipra būs zelta aprocīte ap roku vai zelta/dzeltena talismans ap roku.

Zaļas krāsa statuja mājās piesaistīs veiksmi

Šeit ir jāiegaumē, ka ne katra zaļa statuja nesīs veiksmi. Visspēcīgākā enerģija būs māla statujām jo īpaši ja tā būs zaļā krāsā. Zaļā krāsa pazemina asinsspiedienu un nomierina nervu sistēmu, nomierina un stimulē prātu, veicina radošumu un nomāc apetīti.

Zieds sarkanas krāsas podiņā ļoti piesaistīs veiksmi

Šī var būt kā perfekta dāvana! Īpaši spēcīgs talismans būs naudas koks, kurš ielikts sarkanas krāsas podiņā. Sarkanā krāsa ir vispersoniskākā krāsa no visām. Un, ja vēlaties kādam vēlēt labu veselību un ilgmūžību, labākā dāvana būs orhideja sarkanā podā.

Atcerieties, ka šie talismani darbosies visu gadu un nesīs veiksmi un enerģiju tieši jums! Aleksandrs Šeps par šī talismana enerģētiku ir pārliecināts.

Ķēdīte ap kaklu

Tā ietekmē cilvēka emocionālo stāvokli. Tas ir noderīgi tiem, kuriem ir grūti kontrolēt savas emocijas un jūtas. Ķēdīte dod pārliecību par savu lēmumu pieņemšanu un piešķir tās īpašniekam apdomību un loģisku domāšanu.

Gredzeni

Gredzeni ir spēcīgi veiksmes un aizsardzības talismani. Tie palīdzēs jums pieņemt pareizo lēmumu, pasargās no briesmām un piesaistīs veiksmi, naudu un mīlestību.

Pievienot komentāru