Mans vīrs un topošais mana bērna tēvs – mans miesīgs brālis

Manam tēvam izmainījās sejas izteiksme. Izrādījās, pirms daudziem gadiem tēvs bija komandējuma un atradās tur gandrīz gadu Tur viņš iepazinās ar meiteni, ar kuru izveidojās romāns.

Viņš izstāstīja, ka mājās ir sieva, un, ka viņš nav noskaņots šķirties. Tā arī viņš devās atpakaļ un abi vairāk nesatikās. Tomēr izrādījās, ka meitene bija stāvoklī un viņa izlēma bērniņu paturēt.

Atgriežoties no komandējuma, tētis bija gribējis mammai atzīties, bet nespēja, un drīz vien parādījos es. Un viss tādā garā turpināja iet uz priekšu. Lūk, tā es uzzināju, ka mans vīrs un topošais bērna tēvs ir mans miesīgs brālis.

Lasi vēl: Astrologi izceļ trīs zodiaka zīmes, kurām 2019. gadā laimēsies pilnīgi visur

Protams, bija daudz pārdzīvojumu un strīdu, šķita, ka vairs nav spēka un gribas vienkārši aizbēgt. Bet mēs tikām galā. Tika galā visi: gan mani vecāki, gan mēs ar mīļoto.

Piedeva viens otram, un mēs saglabājām ģimeni un mūsu dēliņa dzīvību. Šis noslēpums tā arī palika mūsu ģimenē, kuru mēs cenšamies neatcerēties.

Galvenais, ka mēs palikām visi kopā, un, galvenais, ka manam vīram atradās tēvs, kaut arī viņš ir viens uz mums abiem.

Tagad mūsu dēls ir jau kadets. Viņš vēlas sekot vectēva pēdās un kļūt par militārpersonu. Ļoti pārdzīvojam, lai viņš neatkārtotu vectēva stāstu. Piedodiet viens otram!

Avots:

kaifovo

Pievienot komentāru