Meitene autobusā panikā kliedza, bet neviens pat uzmanību nepievērsa. Viss dēļ šīs rīcības!

18 gadus vecā Francijas dienvidu pilsētas Tulonas iedzīvotāja Modija Vale pat apsvēra iespēju vērsties policijā pēc tā, kas ar viņu notika kādā karstā un saulainā dienā, kad viņa nolēma aizbraukt uz tuvējo pludmali.

 

Jauniete ar autobusu atgriezās mājās, kad tajā ienāca vēl piecas jaunas sievietes. Viņas visas bija apmēram viņas vecumā, un Modija pat iedomāties nevarēja, ka šīs dāmas varētu būt bīstamas. Ieraugot vientuļo vienaudzi, viņas sāka uz viņu vērīgi skatīties. Pēkšņi meičas jauno sievieti  ielenca un paziņoja, ka viņa izskatoties pēc prostitūtas.

 

Modija nespēja noticēt savām ausīm. Ārā bija karsts, cilvēki ģērbušies vasaras drēbēs. Taču agresīvās meičas, sašutušas par viņas šortu garumu, turpināja apbērt jaunieti ar apvainojumiem.

 

“Paskaties apkārt! Puiši vispār bez T-krekliem staigā,” viņa pauda. Bet meičas turpināja viņai “uzbraukt”, norādot: “Tie ir vīrieši. Bet tu esi sieviete. Tev sevi ir jāciena, muļķe!”

 

Viņas sāka skaļi kliegt un gandrīz uzbruka Modijai ar dūrēm. Bet neviens autobusa pasažieris pat nepagrieza galvu uz viņas pusi un neko nedarīja, lai viņai palīdzētu. Tad Modija nolēma izkāpt no autobusa, bet kaujinieciskās meičas viņai sekoja, turpinot izkliegt apvainojumus un draudus. Tas turpinājās, kamēr kāds garāmejošs vīrietis pienāca klāt uz apvaicājās, kas par lietu. Agresīvais “ganāmpulks” acumirklī nomierinājās un devās savās gaitās.

 

Pārnākot mājās, Modija jutās tik nobijusies, ka steidza sociālajos tīklos dalīties pieredzē ar draugiem un lūgt padomu, vaicājot, kas vainas viņas šortiem?

Lasi vēl: Mēs Tev iemācīsim iemigt vienas minūtes laikā. Man šī metode lieliski noder!

“Sveiki, es esmu prostitūta…” viņa nosauca savu  internetā ievietoto stāstu.

 

Draugi ieteica Modijai vērsties policijā, lai cilvēki pievērstu uzmanību un padomātu par notikušo. Viņas stāstu lasīja simtiem tūkstoši cilvēku, no kuriem lielākā daļa atbalstīja jaunieti, apliecinot, ka viņa nav izdarījusi neko sliktu.

 

Turklāt vairāki Tulonas iedzīvotāji viņai par godu pat sarīkoja sava veida parādi – viņi izgāja uz ielas īsos šortos. Tulonā, tāpat kā citās Francijas pilsētās, jau sen ir dzīvojuši cilvēki ar dažādām nacionālajām tradīcijām un reliģiskajiem uzskatiem. Šā pasākuma organizatori vēlējās visiem atgādināt, ka katrs cilvēks var brīvi dzīvot pēc saviem noteikumiem, bet nav tiesību pazemot citus.

COMMENTS

Pievienot komentāru