Kā šodien izskatās “dusmīgā” modele Mollija Bera, kas kaunējās par savu izskatu. FOTO pirms un pēc

Amerikāņu modele Mollija Bēra neslēpj, ka vienmēr kaunējusies par savu izskatu, tomēr tas viņai nav traucējis izveidot spožu karjeru.

 

Agrāk modeļu biznesā varēja iekļūt tikai meitenes ar perfektu izskatu. Tām, kuras kaut nedaudz atpalika no kanoniskajiem skaistuma standartiem, ceļš uz modes pasauli bija uz visiem laikiem slēgts. Tomēr tagad daudzas jaunietes, tāpat kā Mollija, kam piemīt izskata “rozīnīte”, iekaro pasaules podiumus.

 

Pirms sešiem gadiem modes pasaule eksplodēja, kad 16 gadus vecā modele Mollija Bera parādījās uz glancēta žurnāla vāka un pēc tam gāja pa “mēli”. Daži apbrīnoja jaunieti ar nestandarta izskatu, bet citi nespēja savaldīt sašutumu.

Как выглядит «суровая» девушка-модель и звезда Сети спустя шесть лет: не узнать

Tomēr, neskatoties uz visu, jauniete, par kuru skolā savulaik smējās un apcēla, tikai dažu dienu laikā kļuva par zvaigzni.

 

Viņas ceļš uz modeļu biznesu atgādina pasaku. Meitene pastaigājās pa Ņujorkas tirgu, kad pēkšņi viņa tika pamanīta un modes skates organizatori nāca klajā ar piedāvājumu kļūt par dalībnieci un demonstrēt “Chanel” zīmola apģērbus. Meitene bija apmulsusi, bet pēc neilgām pārdomām piekrita. Lai sagatavotos modes skatei, bija tikai nedēļa Turklāt  drosmīgās jaunietes fotogrāfija jau rotāja žurnāla vāku.

 

Bet kā pēc sešiem gadiem izskatās “skarbā” jauniete modele un interneta zvaigzne? Viņu nevar  ne pazīt!

 

Pēc Mollijas pirmās modes skates interesenti sāka runāt par neparasto jaunieti. Daudzas modeļu aģentūras piedāvāja “dusmīgajai modelei” noslēgt līgumu

 

Viņas popularitāte strauji auga, taču bildēs viņa joprojām izskatījās nomākta. Uzreiz kļuva skaidrs, ka viņai bieži nākas aizstāvēties pret nežēlību un agresiju, kas vērsta viņas virzienā.

Как выглядит «суровая» девушка-модель и звезда Сети спустя шесть лет: не узнать

Bera neslēpj, ka vienmēr kaunējusies par savu izskatu un viņai nekad nav paticis savs atspulgs spogulī.

Lasi vēl: Meitene autobusā panikā kliedza, bet neviens pat uzmanību nepievērsa. Viss dēļ šīs rīcības!

Ir pagājuši 6 gadi. Nu jau modele ir nobriedusi, bet viņas sejas vaibsti kļuvuši maigāki. Un, ja agrāk stilisti mēģināja koncentrēties uz Mollijas ausīm, un tās šķita vēl lielākas, šodien tās ir pilnīgi neredzamas.

Как выглядит «суровая» девушка-модель и звезда Сети спустя шесть лет: не узнать

Tomēr Mollijas “firmas skatiens” nav mainījies. Varbūt tas viss tāpēc, ka viņai dzīvē bijuši daudzi pārdzīvojumi. Tieši tāpēc viņa nesteidzas stāstīt par savām izjūtām pirmajam pretimnācējam.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru