Mēneši 2019. gadā, kuros gaidāma melnā svītra katrai zodiaka zīmei

Svari

Vasaras vidus Svariem būs nelabvēlīgs laiks. Iespējams, ka šajā periodā attīstīsies intrigas, kuras būs radījuši paši Svari. Nelabvēļi pacentīsies maksimāli sajaukt situāciju, lai novāktu no ceļa lētticīgos Svarus. Oktobrī situācija atkal atkārtosies, bet tā notiks daudz maigākā formā. Apkārtējie centīsies izraisīt jaunus konfliktus. Nav nepieciešams tā dēļ krist depresijā, jo romantiskajiem Svariem tas nesniegs nekādu labumu.

Skorpions

Skorpioniem nenāktu par ļaunu visus drošības pasākumus veikt pirmajos divos vasaras mēnešos. Planētas radīs savstarpēju opozīciju, kas izraisīs ļoti daudz uztraukumus. Ļoti svarīgi nepazaudēt kontroli pār ieplānotajām lietām. Spēcīga pretinieka parādīšanās ir spējīga izprovocēt nesaskaņas starp partneriem, kas radīs sīkas problēmas un materiālus zaudējumus. Bet vasaras trešā mēneša sākumā viss stabilizēsies, un atlikusī gada daļa tiks aizvadīta stiprā planētu kontrolē.

Strēlnieks

Janvāra vidus, jūnijs un decembris šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem saistīsies ar saspringtām situācijām. Gaidāma īsta melnā svītra, kas nesīs sev līdzi nekārtību un haosu. Visi izveidotie plāni sabruks gluži kā kāršu namiņš, un pie tā būs atbildīgs divu spēcīgu planētu – Jupitera un Neptuna kvadrāts. Nopietnu jautājumu risināšanu ieteicams atlikt uz daudz labvēlīgāku periodu. Bet, ja kāds izlems riskēt, tad nepieciešams jau laiku parūpēties par kārtīgu “drošības spilvenu”.

Mežāzis

Pavasara beigas un divi pēdējie mēneši Mežāzim paies nopietnu briesmu zīmē. Lielais skaits ar kritiskām situācijām var radīt milzīgu satraukumu un vilšanos. Iespējams, nāksies izlabot pagātnes kļūdas. Visas pieliktās pūles neko nedos, tāpēc šajā periodā labāk neko neuzsākt. Nebūs pārsteigums, ja šīs zodiaka zīmes pārstāvji tiks ievilkti konfliktos, no kuriem nebūt neizies kā uzvarētāji. Tāpēc labāk nepakļauties provokācijām, kuras radīs cilvēki, kas regulāri maina savas domas.

Lasi vēl: Spēka dienas 2019. gadā, kurās tu droši drīksti riskēt, veikt lielus pirkumus un negūt nekādus zaudējumus

Ūdensvīrs

Pašu lielāko diskomfortu Ūdensvīrs izjutīs augustā, novembrī un decembrī. Pie vainas būs planēta Urāns, kura Ūdensvīru dzīvēs ienesīs asas nesaskaņas. Romantiskas un draudzīgas attiecības var piedzīvot beigas, bet viss atkal atjaunosies un nostāsies savās vietās, kolīdz paies garām bīstamais posms. Papildus problēmas būs tiem Ūdensvīriem, kas saistīti ar jurisprudenci vai grāmatvedību.

Zivis

Riska un briesmu zonā atrodas jūlijs un septembris. Šie divi mēneši saistās ar grūtībām darbā un konfliktiem privātajā dzīvē. Visi nākotnes plāni var sabrukt, tāpēc, ka uz tiem spēcīgu ietekmi atstās Jupiters. Tāpēc būs vislabāk, ja šajos divos mēnešus neplānosi nekādus nopietnus darījumus vai projektus. Visas pūles var neattaisnot cerības.

Avots:

cluber

Pievienot komentāru