Spēka dienas 2019. gadā, kurās tu droši drīksti riskēt, veikt lielus pirkumus un negūt nekādus zaudējumus

Spēka dienas, kuras ir ”uzlādētas” ar spēcīgu enerģiju. 

Janvāris

  1. janvāris: šajā dienā planētu un zvaigžņu aktivitāte būs neiedomājami augsta un gandrīz visos aspektos harmoniska. Šīs ir labākā mēneša diena pirkumiem un jaunu lietu uzsākšanai.
  2. janvāris: daudzas planētas būs aktīvas, kas daudziem cilvēkiem radīs liks uz lietām paskatīties citādāk. Šī ir brīnišķīga diena iekšējo un ārējo pārmaiņu sākumam. Tu vari doties ceļojumā, darījumu braucienos. Lielākā daļa problēmu atrisināsies pašas pa sevi.
  3. janvāris: šīs būs pati pozitīvākā un produktīvākā mēneša trešdiena. Šajā dienā var notikt ļoti daudz izmaiņas mīlestības un finanšu sfērā, kā ar mainīties cilvēku noskaņojums. Nav vajadzības kautrēties no ambīcijām un vēlēšanās pagūt visu un uzreiz, jo 23. datumā tas būs iespējams.

Februāris

  1. februāris: šajā dienā palielināsies produktivitātē, parādīsies jaunas iespējas un notiks radošās enerģijas uzplaiksnījums. Fiziskās aktivitātes labvēlīgi iedarbosies uz veselību un noskaņojumu.
  2. februāris: gaidāms spēcīgs radošās enerģijas pieplūdums, laiks pozitīvām pārmaiņām, kā arī ideāli piemērota diena pirkumiem. Izdosies uzvarēt pārdzīvojumus un vājības. Šī būs laba diena mācības, jaunu zināšanu iegūšanai.

Marts

  1. marts: pavasara un marta pirmā otrdiena izrādīsies neticami veiksmīga finansiālām aktivitātēm. Lielākajai daļai cilvēku būs nepieciešams nodarboties ar pirkumiem, darbu un mājas rūpēm. Veiksmīgi būs braucieni un komandējumu, kā arī jaunas iepazīšanās.
  2. marts: šajā dienā uzlabosies cilvēku noskaņojums. 14. datums kļūs par gaismas, labā un patiesā laiku. Planētas izrādīs pozitīvu ietekmi uz atmiņu, uzmanību, izturību.
  3. marts: aktīvās planētas uzlabos cilvēku intuīciju, atmodinot iedvesmu, optimismu, kā arī vēlēšanos pagūt visu izdarīt. Šajā dienā var strādāt ilgāk nekā nepieciešams. Galvenais neatstāt neko neatstāt uz vēlāku laiku.

Aprīlis

  1. aprīlis: diena, kad dot solījumus un piedot otra cilvēka trūkumus. Otrā mēneša dienā būs vieglāk piedot tuvam cilvēkam, saprast viņu un palīdzēt kādā svarīgā lietā. Šīs dienas spēks parādīsies kopīgos centienus, kas nodrošinās vislabākos rezultātus.
  2. aprīlis: šajā dienā uzvarai pietiks ar pārliecību par sevi un gribasspēku. Šī būs viena no produktīvākajām pavasara dienām, kas lieliski derēs komandas darbam, saziņai un aktīvai atpūtai.
  3. aprīlis: nav labākas dienas par šo, lai izietu uz kompromisiem un panāktu savus mērķus ar pārrunu palīdzību. Noturīgs būs ne tikai cilvēku organisms, bet arī psihe. Šajā dienā var pieķerties pašām sarežģītākajām lietām, nebaidoties no sekām.

Maijs

  1. maijs: harmoniskais planētu stāvoklis palīdzēs ātri sasniegt pozitīvus rezultātus mīlestībā un darba lietās. Šādās dienās ir vērts vairāk laika veltīt pašanalīzei, kā arī garīgiem meklējumiem.
  2. maijs: dzīve būs vienlīdz veiksmīga gan mīlestības, gan finanšu lietās. Nāksies veikt izvēli par labu vienam vai otram, bet, jo ātrāk to izdarīsi, jo labāk.
  3. maijs: spēcīgs pozitīvās enerģijas uzliesmojums palīdzēs izbaudīt dzīvi un iegūt gandarījumu. Pēc darba ir vērts doties uz randiņu vai meklēt piedzīvojumus.
  4. maijs: šī ir pēdējā spēcīgā pavasara diena, kurā būs jūtama aktīva zvaigžņu un planētu enerģija. Diena būs laba, lai iepazītos, romantikai un savstarpējas palīdzības sniegšanai. Attīstīta empātija palīdzēs atrast atslēgu uz mīļotā sirdi.

Jūnijs

  1. jūnijs: pirmā vasaras spēka diena būs visnotaļ produktīva un piesātināta. Lielākā daļa izmaiņu būs psiholoģiskas un gandrīz neredzamas. Visums ienesīs pozitīvas korekcijas cilvēku dzīvēs.
  2. jūnijs: ļoti produktīva un labvēlīga piektdiena priekš daudziem cilvēkiem. Tas būs dinamisks laiks, piesātināts ar optimismu, iedvesmu un pilnības sajūtu.

Jūlijs

  1. jūlijs: emocionāla uzliesmojuma diena, kurā tiks izpaustas neierobežotas jūtas un emocijas. Lielākā daļa cilvēku šajā dienā sajutīs neiedomājama spēka un prieka pieaugumu. Veiksme sekos tiem, kas pratīs dalīties savā pozitīvismā.
  2. jūlijs: pati spēcīgākā jūlija diena. Mīlestība iznāks priekšplānā, tāpēc pozitīvas būs iepazīšanās, kopīgas lietas, romantika un flirts. Diena lieliski derēs imidža maiņai.
  3. jūlijs: diena, lai veiktu atzīšanos mīlestība. Tāpat diena būs piemērota, lai iepazītos ar otrās pusītes vecākiem. Šajā dienā var mainīt darbu, doties uz pārrunām un nodarboties ar ilgtermiņa plānošanu.
  4. jūlijs: pārmaiņas gaidāmas visās dzīves sfērās. Astrologi iesaka pieņemt visas izmaiņas, ar kurām nāksies sastapties dienas laikā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru