Mēneši 2019. gadā, kuros gaidāma melnā svītra katrai zodiaka zīmei

2019. gads visās astroloģiskajās prognozēs sola labvēlīgu gadu. Tomēr, lai kā arī to negribētu, negaidītas situācijas un melnās svītras sagaida ikvienu zodiaka zīmi. Astrologi brīdina, kuri būs paši bīstamākie 2019. gada mēnešiem katrai zodiaka zīmei.

Auns

Aunam ļoti uzmanīgi jāizturas pret gada sākumu, īpaši, janvāri. Viss, ko šīs zīmes pārstāvji sāks darīt, radīs apkārtējos nesapratni. Iespējams nopietnu konfliktu pieaugums. Jābūt ļoti uzmanīgam savās kustībās un jāuzmanās, kad kaut kur dodies. Ir iespējams iegūt traumu. Augusts arī neļaus atslābināties neparedzētu apstākļu dēļ. Ja morāli tam nesagatavosies, tad nevarēsi izvairīties no zaudējumiem un apmāna.

Vērsis

2019.gadā otrais ziemas mēnesis būs pats bīstamākais šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. Uz visām tālākajām darbībām spēcīgu ietekmi atstās janvāra mēness aptumsums. Attiecībās ar apkārtējiem gaidāmi daudzi pārpratumi, un nav fakts, ka ilgi nebūs jāgaida uz nākamo vilšanos. Astrologi uzskata, ka pirmie divi vasaras mēneši būs diezgan nelabvēlīgi. Visticamāk var ciest attiecības ar partneri, vai arī paši Vērši var kļūt par citu cilvēku apmāna upuriem.

Dvīņi

Bīstamākais un neprognozējamākais laiks šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs periods no marta līdz jūlijam. Lai izvairītos no briesmām, uz šo laika posmu nevajag plānot tālus braucienus, iegādāties nekustamo īpašumu, ieguldīt naudu vai doties ceļojumā. Arī pirmā novembra puse nav mazāk bīstama un gaidāmi neplānoti materiāli zaudējumi un nepatīkamas situācijas.

Vēzis

Janvāris un decembris būs tie mēneši, kad šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem gaidāma debesu aizsardzības trūkums. Mēness aptumsums janvārī ir spējīgs satricināt morālo līdzsvaru. Visas emocijas un pārdzīvojumi būs velti, bet pašsajūta var nopietni sabojāties. Par problemātisku mēnesi var uzskatīt arī decembri. Šajā laikā saasināsies hroniskas saslimšanas, sabojāsies garastāvoklis, un var rasties nopietna apātija. Atgriezt normālā stāvoklī Vēzi varēs tikai spilgtas krāsas.

Lauva

Neveiksmīgs mēnesis šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs janvāris, un pie vainas būs saules aptumsums. Tas izraisīs haosu un neskaidrības, un Lauvas visspēcīgāk to izjutīs uz sevis. Pastāv iespējamība zaudēt kontroli pār situāciju. Iespējama svarīgas informācijas noplūde un šķēršļi virzībā uz savu galveno mērķi. Pirmā aprīļa puse saistās ar konfliktiem, kas var ievērojami ietekmēt šīs lepnās zīmes autoritāti. Jūnijs atnesīs negatīvu pozīciju profesionālā sfērā.

Jaunava

Veiksme no šīs zodiaka zīmes novērsīsies aprīlī, augustā un novembrī. Zvaigžņu atgriezeniskā fāze radīs šķēršļus gandrīz visās darbības sfērās. Negatīvie aspekti atstās ietekmi uz plānu īstenošanu, kā rezultāti tie var sākt pakāpeniski sabrukt. Nopietnas problēmas gaidāmas neparedzētu un steidzamu jautājumu risināšanā. Augusta vidū iespējamas problēmas personīgajās attiecībās. Bīstamais posms ilgs līdz septembrim.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru