Mēness aptumsums 5.jūlijā. Dažiem šajā dienā ies grūti, bet dažiem šīs dienas notikumi aizraus elpu

Līdz Mēness aptumsumam atlikušas vien pāris dienas. Mēness aptumsums nozīmē, ka mūsu iekšējie pārdzīvojumi būs daudz spilgtāki un intensīvāki nekā ārējie notikumi.

Šis būs pēdējais vasaras koridora aptumsums, tas nosaka astroloģisko tendenci jau tagad un būs jūtams vēl divas nedēļas pēc aptumsuma, norāda astroloģe Anna Romahova vietnē zen.yandex.ru.

Tagad pastāstīšu par gaidāmā notikuma vispārējām tendencēm, lai tu saprastu notiekošo un tam varētu sagatavoties pat tad, ja nepavisam nepārzini astroloģiju. Starp citu, cilvēki jau tagad var sajust aptumsuma ietekmi.

Mēness aptumsums, arī Pilnmēness, vienmēr ir Mēness un Saules konflikts, saprāta un jūtu konflikts. Un pašlaik kā vēl nekad ir svarīgi atrast savu līdzsvara punktu.

Patlaban Merkurs ir retrogrādā stāvoklī un jau vairo kļūdu pieļaušanu un pārpratumus, bet aptumsuma brīdī, nostājoties opozīcijā Mēnesim, tas tikai pastiprinās šo efektu ar emocionalitāti. Emociju ietekmē pieļaut kļūdas būs vieglāk par vieglu. Uzmanība un apzinātība ir mūsu palīgi, tāpēc šajā periodā plānot kaut ko svarīgu nav vēlams.

Seni aizvainojumi var uzpeldēt virspusē un rasties steidzama nepieciešamība no tiem atbrīvoties, noskaidrot attiecības, nevis vēl vairāk tās sabojāt.

Un jāņem vērā tas, ka pašam Merkuram “uzbruks” arī Marss, tāpēc mēģini neiekļūt konfliktos. Ja ir sasāpējusi nepieciešamība pateikt aizvainotājam visu, kas tevī vārās, tad atliec to līdz mierīgākiem laikiem, betenerģiju, kas tevi grauj, novirzi uz kaut ko noderīgu, kaut ko tādu, kas tevi nomierina un atslābina, atjauno līdzsvaru un harmoniju.

Urāns pievienos ātrumu, kaut arī harmoniskā aspektā

Redzamā, vienmērīgā un mierīgā vidē var novērot it kā gaisā “karājas” spriedze, piemēram, strāvas izlāde. Atrodi drošu veidu, kā atslābināties, dodies dabā, meditē, sagatavo sev vannu ar sāli, utt.

Visā šajā bildē Mēness joprojām piedalās Mežāža stellijā kopā ar retrogrādo Jupiteru, Saturnu, Plutonu

Tādējādi pārdzīvojumi par pašrealizāciju, panākumiem profesijā, sabiedrībā, personīgie sasniegumi un paveiktais noteikti nav nejauši. Tagad mēs varam atgriezties pie tiem jautājumiem, kurus baidījāmies risināt, atlikām uz vēlāku laiku vai cerējām, ka tie atrisināsies paši no sevis. Ir pienācis laiks strādāt ar savām bailēm, ielūkoties tām acīs, pēc tam spert soli uz vēlamo mērķi, pat ja tas ir ļoti biedējoši.

Lasi vēl: Kuru zodiaka zīmju sievietes visveiksmīgāk izvēlas laulāto draugu. Raugi, vai esi starp viņām!

Kā redzi relaksācijas un atjaunotnes tēmabūs aktuālāka nekā jebkad agrāk

Tāpēc gatavojamies iepriekš, lai grūtos brīžosvarētu atgūt normālu stāvokli un līdzsvaru. Un atceries, ka aptumsums nav nekas ļauns un nevēlas tev kaitēt. Jebkurš astroloģiskais notikums ir nepieciešams attīstībai, un no mums pašiem ir atkarīgs, vai mēsto varam izmantot šiem mērķiem vai ne, iegūt maksimālu labumu sev vai pakļauties negatīvajam.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru